Başkan Toçoğlu koltuğunu Nisa Nur'a devretti

23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, koltuğu 8. Sınıf öğrencisi Nisa Nur Kütük’e devretti.

Başkan Nisa Nur Kütük ilk iş olarak Zeki Toçoğlu’ndan açılışı gerçekleştirilecek Hidroelektrik Santrali ile ilgili bilgi istedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda koltuğunu çocuklara devretti. Başkanlık koltuğuna oturan Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi Nisa Nur Kütük, Büyükşehir’in başkanı olmaktan onur duyduğunu ifade etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Nisa Nur, ilk iş olarak Zeki Toçoğlu’ndan açılışı gerçekleştirilecek Hidroelektrik Santrali ile ilgili bilgi istedi, talimatlar verdi.

"Geleceğimiz kazanacak"

Başkan Nisa Nur’un isteği üzerine açıklamalarda bulunan Zeki Toçoğlu, öncelikle tüm çocukların bayramını tebrik ettiğini ifade etti. Toçoğlu, “Bu anlamlı günün dünya üzerindeki tüm çocuklara huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni edyorum. Yerel yöneticiler olarak gelecek nesillerimize daha mutlu ve huzurlu bir şehir bırakmak için çalışıyoruz. Emin adımlarla ilerlediğimiz bu hizmet yolculuğunda hayata geçirdiğimiz hidroelektrik santrali, geleceğe güvenle bakan Sakarya için çok önemli bir gelişmedir. Artık şehrimiz tükettiği enerjiyi üretir hale gelmiştir. Enerji yatırımlarımızı düşüren bu yatırım sayesinde şehrimiz kazanacak, geleceğimiz kazanacak” şeklinde konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]