Başkan Toçoğlu; "Kırımlı kardeşlerimizin yanındayız"

Kırım Türkleri Derneği üyeleriyle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kırım için dua ediyoruz. Türkiye, Türk ve İslam ülkelerinin tüm yetkilileriyle konuyu müzakere ediyor. İnşallah Kırım’da beklenmedik olaylar yaşanmaz. Kırımlı kardeşlerimizin yanındayız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Kırım Türkleri Derneği Yönetim Kurulu ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Açılış konuşmasını yapan Kırım Türkleri Dernek Başkanı Şevket Öndüç, “Dualarımız bugün olduğu gibi her zaman Kırım’la. Dernek faaliyetlerimize her türlü desteği veren, hassas bir zamanda bizleri bir araya getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"U
krayna’da yaşanan hadiseleri yakıdan takip ediyoruz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Ukrayna’da yaşanan hadiseleri yakıdan takip ediyoruz. Sayın Başbakanımız ve Dış İşleri Bakanımız, Kırım\'da yaşayan soydaşlarımızın herhangi bir zarar görmemesi için çaba serf ediyor. Birbirimize daha çok destek vermeliyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak derneklerimizin gerek yurt içi gerekse yurtdışı faaliyetlerine her zaman gerekli desteği vermeye hazırız. Bugüne kadar bu yönde çalışmalarımız oldu inşallah bu çalışmalarımız gelecek dönemde artarak devam edecek. Bu günlerde birbirimize daha sıkı sarılmalıyız. Kırım için dua ediyoruz. Türkiye, Türk ve İslam ülkelerinin tüm yetkilileriyle konuyu müzakere ediyor. İnşallah Kırım’da beklenmedik olaylar yaşanmaz. Kırımlı kardeşlerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kırım Türkleri Derneği Başkanı Şevket Öndüç, günün anısına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na hediye takdim etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]