Başkan Toçoğlu, Karasu'da seçim çalışmalarına katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu İlçesi\'nde bir dizi programa katıldı.

Beraberinde Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ve AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı ile Limandere ve Kurudere Beldeleri ile Yassıgeçit köyünde vatandaşlarla bir araya geldi, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. AK Parti Limandere Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Karasu’nun Büyükşehir Belediyesi hizmet sınırları içerisinde dahil olacağını ve Büyükşehir’in güçlü hizmet eli ile ilçede önemli yatırımların gerçekleştirileceğini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu;

“İlçelerimiz AK Parti belediyeciliği ile standartları daha yüksek hizmetlere kavuşuyor. İnşallah önümüzdeki dönemde sizlerden alacağımız güçlü destek ile Karasumuzda önemli yatırımları hayata geçireceğiz. İçmesuyu Arıtma Tesisleri, Atık Su Arıtma Tesisleri ve altyapısıyla entegre bir sistem oluşturacağız. Karasunun beldeleri ve köyleri birinci sınıf içmesuyu içecek. Modern altyapıya kavuşacak. Karasu sahilinde de düzenleme çalışmaları gerçekleştireceğiz. Karasu sahillerini mavi bayrakla buluşturacak, ilçemizin turizm potansiyelini daha da arttıracağız” ifadelerini kullandı.

"
Önümüzde önemli bir süreç var"

Başkan Zeki Toçoğlu, “Önümüzde önemli bir süreç var. İnşallah milletimizden alacağımız güçlü destek ile yolumuza devam edeceğiz. Daha modern ve yaşanabilir şehirler, ilçeler oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. Biz, milletimizin geleceğini düşünüyoruz. Tüm mesaimizle vatandaşımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. 30 Mart yerel seçimlerinin Karasu’muza, Sakarya’mıza ve ülkemize hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ise, “Hemşerilerimizden güçlü destek bekliyoruz. 30 Mart seçimlerinde sizlerden alacağımız destek ile ilçemizde önemli yatırımları hayata geçireceğiz. Karasu’da sandıklarda Sayın Başbakanımıza, AK Parti’ye güçlü bir desteğin çıkacağına inancımız tam” dedi. Konuşmaların ardından AK Parti Limandere Seçim İrtibat Bürosunun açılışı gerçekleştirildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]