Başkan Toçoğlu, iş adamlarıyla bir araya geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryalı iş adamları ile bir araya geldi.

Tunatan Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa İsen’in de yer aldığı programın açılış konuşmasını yapan SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, “Şehrimizin kalkınması için yerel yönetimler ve hükümetimizle işbirliği içerisindeyiz. İnşallah yakalanan gelişim ivmesinin devamı için yatırımlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

"Modern çözümler üretiyoruz"

Başkan Toçoğlu, “Şehrimizde altyapı anlamında çok büyük yatırımlar yapıyoruz. 16 ilçemizin temel ihtiyaçlarına modern çözümler üretiyoruz. Hamdolsun altyapı konusunda işin büyük bir kısmını hallettik ve çalışmalarımız sürüyor. Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ancak başka alanlarda da çalışmalar yapacağız. Kültür, sanat, spor, turizm ve tarım alanında çağın şartlarına uygun hizmetler gerçekleştireceğiz. Artık en çok kültür, sanat, spor, turizm ve tarım alanında konuşacağız” ifadelerini kullandı. Mustafa İsen yaptığı açıklamada, “Maçın ilk yarısında AK Parti hükümeti daha çok alt yapı yatırımları ile meşgul oldu. Maçın ikinci yarısında kültür sanat alanında yatırımlarımızı daha da arttıracağız. Şehrimizin kültür, sanat ve turizm potansiyelini yükseltmek için çalışacağız. AK Parti’nin 13 yıllık iktidarı sadece siyasi bir hareket değildi. AK Parti iktidarı bir medeniyet yürüyüşüdür. Bu istikrarı sürdürmek için medeniyet yürüyüşümüze desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

İsen, “Yeni dönemde alt yapı yatırımlarından çok insana doğrudan dokunan hususlarla ilgileneceğiz. İslam tarihinin ilk dönemlerinden itibaren kendimize özgü bir mimari anlayışımız oldu. Kendimize özgü davranış kalıpları gerçekleştirdik. Bütün bu davranışları bir yaşam biçimine dönüştürdük. Dünya’yı etkileyen buluşlar gerçekleştirdik. 1. Dünya Savaşı ile bir gerileme süreci başladı. Ülkemiz içine kapanık bir hal aldı. Ama hamdolsun son 10 yılda bu geri gitme dönemlinin önüne geçtik. Artık kültür ve sanat alanında ayağı yere sağlam basan bir Türkiye var” diye konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]