Başkan Toçoğlu, hız kesmiyor

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Pazarköy Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında meydanı dolduran vatandaşlara hitap etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, devam eden seçim çalışmaları kapsamında Akyazı’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Programı kapsamında ilk olarak Akyazı Mahalle Muhtarları ile istişare toplantısında bir araya gelen Başkan Toçoğlu, yeni dönem vizyonu ve gerçekleştirilen çalışmaları anlattı. Toplantının ardından beraberinde AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora ve Akyazı Belediyesi Başkan Adayı Hasan Akcan ile Kuzuluk Belediyesi’ni de ziyaret eden Başkan Toçoğlu, Kuzuluk Belediyesi Başkanı Bilal Soykan’dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akyazı’daki yoğun programına Taşburun Köyü Seçim İrtibat Bürosu’nun açılış töreni ile devam eden Başkan Toçoğlu, açılışın ardından köy esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Programının devamında Akyazı Ada Caddesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında yoğun kalabalığa hitap eden Başkan Toçoğlu, beraberinde AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora ve Akyazı Belediyesi Başkan Adayı Hasan Akcan ile yeni dönem çalışmaları ve hayata geçirilen hizmetleri Akyazılar ile paylaştı.

Ziyaretlerine devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Akyazı Belediyesi Başkan Adayı Hasan Akcan, Akyazı Çarşı İçi ve Ada Caddesi üzerinde bulunan esnaf ile bir araya geldi. Cadde üzerindeki işyerlerini tek tek gezen Başkan Toçoğlu, esnafın görüşlerini dinledi, işlerinde kolaylıklar diledi. Programına Ticaret ve Sanayi Odası ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret ederek devam eden Başkan Toçoğlu, Akyazı Devlet Hastanesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretin ardından yoğun programına ev ziyaretleri ile devam etti. Ziyaret programının ardından Akyazı Pazarköy Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Seçim İrtibat Bürosu açılışında ilk olarak söz alan AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, “Önümüzdeki zorlu süreçte her zaman olduğu gibi Dünya Lideri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğimiz desteği arttırarak devam ettireceğiz. Akyazı’mızın gelişmesi için durmadan çalışacağız. İçinde bulunduğumuz bu yeni dönemde Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

"
Hizmet bizden, destek ve teveccüh sizden diyoruz"

Akyazı Belediyesi Başkan Adayı Hasan Akcan ise yaptığı konuşmada, “İnşallah, 30 Mart’taki yerel seçimlerden sonra Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun da destekleriyle en güzel hizmetleri getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Sizlere en iyi hizmetleri sunabilmemiz ancak sizin en büyük desteği bizlere vermenizle mümkün olacaktır. Akyazı’mız ve Sakarya’mız da en yüksek oyları alacağımıza yürekten inanıyoruz. Hizmet bizden, destek ve teveccüh sizden diyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bugüne kadar Akyazı’mız da önemli hizmetleri hayata geçiren, beraber çalıştığımız değerli Belediye Başkanımız Yaşar Yazıcı’ya teşekkür ediyoruz. Artık Akyazı’da yeni bir dönem başlıyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da el ele vererek, güçlerimizi birleştirerek Akyazı’mıza daha fazla hizmet getirebilmek için çalışmaya devam edeceğiz. Biz, gücümüzü sizlerden alıyoruz. 5 yıllık dönem içerisinde şehrimizde ve ilçelerimizde önemli hizmetleri hayata geçirdik” diye konuştu.

‘Belediyecilik bizim işimizdir’

Başkan Toçoğlu, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi, ‘Belediyecilik bizim işimizdir’ Bizim belediyecilik anlayışımızın temelinde halkımıza 24 saat hizmet etmek yatmaktadır. Bu şiarı birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirmenin mutluluğu ile karşınıza çıkıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönem Akyazı’da da daha fazla çalışarak; daha fark edilir, daha standardı yüksek hizmetleri hayata geçireceğiz. Önümüzde çok önemli bir yerel seçim süreci var. Bu süreçte tek dayanağımız ve tek çaremiz sandıktır. Sandıklara çok güçlü bir şekilde sahip çıkarak, AK Parti’ye çok güçlü bir destek vererek tüm oyunları bozacağız. Bize güvenmeye devam edin. Bize sahip çıkmaya devam edin” dedi.

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediyesi Başkan Adayı Hasan Akcan, Altındere Belediyesi Başkanı Mehmet Çakmak ve AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, meydanı dolduran kalabalığı selamladıktan sonra Pazarköy Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]