Başkan Toçoğlu, "Her zaman esnafımızın yanındayız"

SESOB Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İnşallah işbirliğimiz artarak, güçlenerek devam edecek. Hep birlikte şehrimize katkı sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her zaman olduğu gibi esnafımızın yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği’nin 38. Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Hanedan Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik, Şaban Dişli ve Ali İhsan Yavuz, Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, ilçe belediye başkanları, birlik ve konfederasyon başkanları ve çok sayıda genel kurul delegesi de yerini aldı.

Toçoğlu’na destek teşekkürü


Genel Kurul’da ilk söz alan SESOB Başkanı Hasan Alişan, tüm katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, genel kurulların esnaf ve sanatkarın bayramı olduğunu ifade etti. Alişan, “Sakarya’da esnafımızın talepleriyle ilgili önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımızda bizlere büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımızın esnafa verdiği desteği unutacak değiliz. Genel Kurulumuz şehrimiz için hayırlara vesile olsun” şeklinde konuştu.

"İşbirliği daha da güçlenecek"

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, genel kurulun hayırlı olmasını temenni ederek başladığı konuşmasında, “Yerel yöneticiler olarak önemli bir seçim sürecini geride bıraktık. Vatandaşlarımız güven ve istikrar dedi. Sayın birlik başkanımızla işbirliği içerisinde hayata geçirdiğimiz çalışmaları anlattı. İnşallah işbirliğimiz artarak, güçlenerek devam edecek. Hep birlikte şehrimize katkı sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her zaman olduğu gibi esnafımızın yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

"Üzerimize düşeni yapacağız"

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ise yaptığı konuşmada şehirde önemli bir birlikteliğin sağlandığını belirterek, “Biz her konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Birliğimizin Genel Kurulu’nun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından oda başkanlıklarını tamamlayan birlik üyelerine protokol tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]