Başkan Toçoğlu: "Gençlerimiz feyiz ve bereket kaynağımız"

Yazar Selim Gündüzalp’in Gençlerle Baş Başa söyleşi programına katılan öğrencilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Böyle güzide topluluklarla bir arada olmak bizim için de önemli bir feyiz ve bereket kaynağı oluyor. Bu tür birliktelikleri, bir araya gelmeleri çok önemsiyoruz. Öğrencilerimizle gerçekleştirilecek projelere her türlü katkıyı sağlamaya hazırız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlerle Baş Başa söyleşi programına katılan öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile bir araya geldi. Her hafta Yazar Selim Gündüzalp ile önemli edebiyat okumalarının gerçekleştirildiği söyleşi programında yer alan katılımcılar, bu haftaki programdan önce Kent Park’ta, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Düzenlenen buluşmanın önemine değinen Yazar Selim Gündüzalp, “Biz bir aileyiz. Allah kekresi bir ve biricik yaratmış. Kimse üçüncü sınıf bir varlık değil. Belki imkanlar farklı ama ne olursa olsun Allah için biz biriz, biriciğiz. Ve onun şaheseriyiz, bunu hatırlamamız lazım. Bediüzzaman o güzel ifadesiyle, “Allah’a hakiki abd olana o günkü olan hayat onun gibi olur” diyor. Bize verdiği sayısız nimetler için Rabbimize hamd ediyoruz. Şehrimizde önemli bir kültür birikimi oluştu. Bu birikimleri geleceğe aktardıkları için Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Böyle güzide topluluklarla bir arada olmak bizim için de önemli bir feyiz ve bereket kaynağı oluyor. Bu tür birliktelikleri, bir araya gelmeleri çok önemsiyoruz. Öğrencilerimizle gerçekleştirilecek projelere her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Bu ailenin genişlemesi, daha fazla kitlelere ulaşması için bizde elimizden geleni yapmaya hazırız. Çalışmalarımızda, sizlerden dua bekliyoruz. Allah sizlerden razı olsun, programımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]