Başkan Toçoğlu esnafa seslendi

Sakarya Seyyar Giyim Eşyası Satıcıları Esnaf Odası Olağan Genel Kurul’unda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Doğru işlerde birlikte olur, beraber hareket edersek; çözülmeyecek hiçbir sorun kalmaz. Bu birlikteliğimizin devam etmesini diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Seyyar Giyim Eşyası Satıcıları Esnaf Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. SESOB Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, SESOB Başkanı Hasan Alişan, STK temsilcileri ile çok sayıda esnaf katıldı.

Genel Kurul’da görüşülen 12 maddelik gündemin dilek ve temenniler bölümünde söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, seçilecek yeni yönetime çalışmalarında kolaylıklar diledi. Toçoğlu, “Gücümüzü birlikteliğimizden alıyoruz. Eğer biz, doğru işlerde birlikte olur, birlikte hareket edersek, çözülmeyecek hiçbir sorun kalmaz. Bugüne kadar bu birliktelik hep devam etmiştir. Esnaf kardeşlerimizle beraber olmaktan her zaman mutlu olduk. Zamanımızın önemli bir kısmını esnaf kardeşlerimizle geçirmekten kaçınmadık” diye konuştu.

"Esnafımızın yüzü gülerse, bizimde yüzümüz güler"

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Esnafımızdan bize intikal eden ve çözebileceğimiz talebi karşılamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Esnafımızın yüzü gülerse, bizimde yüzümüz güler. Bizim esnaf odaları birliğimizle olan ilişkilerimiz, esnaf kardeşlerimizin taleplerine daha fazla cevap verebilme amacını taşımaktadır. Bu birlikteliğimizin devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]