Başkan Toçoğlu, Doğan'a başarılar diledi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Yaşar Doğan’ı makamında ağırladı.

Başkan Toçoğlu, “İnşallah, birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz adına önemli çalışmaları hayata geçireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yöneticilik görevini yürütürken, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne getirilen Dr. Yaşar Doğan’ı makamında ağırladı. Doğan’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Toçoğlu, “Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sayın Yaşar Doğan’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. İnşallah, birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz adına önemli çalışmaları hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Yaşar Doğan ise, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızla güzel bir sohbet gerçekleştirdik. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kamu Hastaneleri Birliği olarak, Büyükşehir Belediyemizle işbirliği içerisinde çalışmaya, güzel projeler ortaya koymaya devam edeceğiz. Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]