Başkan Toçoğlu, Din Görevlileri Haftası'nı kutladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Diyanet-Sen Sakarya Şubesi Başkanı Ali Güzeldal, Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Başkanı Fahrettin Çukur ile dernek temsilcilerini makamında ağırladı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik eden Başkan Toçoğlu, “Dinimizin kalbi camilerde görev yapan tüm görevlilerimize, gönül erlerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle gerçekleştirilen ziyarette konuşan Diyanet-Sen Sakarya Şubesi Başkanı Ali Güzeldal, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nu ziyaret ettik. Sayın Başkanımıza bizlerden desteklerini esirgemediği ve her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ederek sözlerine başlayan Başkan Toçoğlu, “Dinimizin kalbi camilerde görev yapan tüm görevlilerimize, gönül erlerine şükranlarımı sunuyorum. Değerli din görevlilerimizin haftasını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]