Başkan Toçoğlu: "Büyükşehir, tüm ilçelere hizmet edecek"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yoğun bir şekilde devam eden seçim çalışmaları kapsamında Hendek’te bir dizi programa katıldı.

İlk olarak Hendek Soğuksu Köyü kahvehanesini ziyaret eden Başkan Toçoğlu, beraberinde Hendek Belediyesi Başkanı Ali İnci ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile birlikte köy sakinleriyle bir araya geldi, gelen talep ve önerileri dinledi. Programına Hendek Hacıkışla Köyü ziyareti ile devam eden Başkan Zeki Toçoğlu, köy sakinlerine hayata geçirilen hizmetler hakkında bilgi verdi.
Hacıkışla Köyü istişare toplantısında ilk sözü alan Hendek Belediyesi Başkanı Ali İnci, “Ülkemizde yaşanan olayları hepimiz görüyoruz. Hendek olarak Sakarya ve Türkiye’de en fazla oyu almak istiyoruz. Biz kendimize böyle bir hedef koyduk. Bu konuda siz değerli Hendekli kardeşlerimizin desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “30 Mart seçimleriyle ilgili olarak seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu seçim yerel seçim olmasına karşın, ülkemizde yaşanan bazı olaylardan sebep genel seçim havasına girmiş durumda. İnşallah bu hadiselerin üzerinden hep birlikte geleceğiz. Biz bu konuda sizlerden destek bekliyoruz. Biz her yerde açık bir şekilde söylüyoruz. Biz milletimize hizmet etmek amacıyla iyi niyetle çalışıyoruz. Bu nedenle iyi yaptığımız işlerle ilgili sizlerin desteğini bekliyoruz. Görev yaptığımız süre zarfı içerisinde muhtarlarımızla iyi diyaloglar içerisinde çalıştık. Artık yeni dönemde tüm sınırlar Büyükşehre dahil oluyor. En kaliteli hizmetleri Büyükşehir Belediyesi olarak bizler size sunacağız” diye konuştu.
Programının devamında Hendek Yeşilyurt mitingine katılan Başkan Toçoğlu, tüm ilçelere en iyi hizmetleri götürmek için çalıştıklarını belirtti. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, “Belediyecilik AK Parti’nin işidir. Belediyecilik, hizmet bizim işimizdir. AK Partili belediyelerin yapmış olduğu hizmetler ortadadır. İnşallah Hendek’te, Büyükşehir’de yapılan hizmetler aynı şekilde yeni dönemde artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Hendek Belediyesi Başkanı Ali İnci ise;

“Bölgemizde en güzel hizmetleri sunuyoruz. Biz göreve geldiğimizde buraların eski halini hepimiz hatırlıyoruz. Biz verdiğimiz tüm sözleri yerine getiriyoruz. Burada Büyükşehir Belediyemize güvenerek, sizlere en temiz içmesuyunun sözünü vermiştik. Yeşilyurt bugün en temiz içmesuyuna kavuşmuş durumda. Yeşilyurt’un eksiklerini bir bir giderdik. İnşallah yeni dönemde çok daha güzel hizmetler yapacağız” şeklinde konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçelerimize, mahallerimize elimizden geldiğince en güzel hizmetleri sunmak için çalışıyoruz. Özellikle Hendekli muhtar kardeşlerimiz bu beş yıllık süreç içinde sizlerle aramızdaki koordinasyonu sağlama hususunda çok nitelikli çalışmalar gerçekleştirdi. Bizim neler yaptığımızı, hizmetlerimizi en iyi sizler görüyorsunuz. Biz ne diyoruz hizmet bizim işimiz. Biz geçmiş dönemlerdeki, koalisyon dönemlerindeki yapılanları unutmadık. Rabbim o günlere dönmeyi nasip etmesin ülkemizdeki istikrarın sürmesi çok büyük önem arz ediyor. Bunun için çok çalışmalıyız. Kurulan oyunları bozmak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Atılan iftiralara 30 Mart’ta en güzel cevabı vereceğiz. Biz Yeşilyurt’a arıtma tesisleri yaptık, Sakarya Nehri üzerine Hidroelektrik santralleri yaptık, şimdi Akçay Barajını yapıyoruz. Biz işimize bakıyoruz. Daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Hendek Yeşilyurt’ta gerçekleştirilen açık hava toplantısının ardından Hendek Turanlar Mahallesi sakinleri bir araya gelen Başkan Toçoğlu burada da büyük bir kalabalığa hitap etti. Programda ilk söz alan Hendek Belediyesi Başkanı Ali İnci, “Ben sizin temsilcinizim. Ben her zaman sizin sorunlarınıza çözüm bulmak için çalıştım. Sizin için yaptıklarımız ortada. Şimdi yeni bir sorundan bahsedildi. Çocuklarımızın okullarına ulaşımı konusunda bazı sıkıntılar yaşanıyormuş. Bu sorunu da hemen çözüyoruz. Yarından itibaren buradan okula serviste başlatıyoruz. Biz her zaman sizin yanınızda olduk. Bundan sonrada sizlerle birlikte çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Turanlar mahallesini, sizleri çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Toçoğlu, “Bu akşam Turanlar Mahallesinde gördüğümüz coşku bizi çok mutlu etti. Bu coşkunun 30 Mart’ta sandıklara yansıyacağına gönülden inanıyoruz. Burada trafo sorunundan bahsettiniz. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak sizin bu sorununuzu çözmek için gereken çalışmayı yapacağız. Size çok daha kaliteli hizmet sunabilmek için 30 Mart’ta sizin desteğinizi bekliyoruz. Bu yolda birlikte yürümek için sizin göstereceğiniz gayrete yürekten inanıyoruz” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]