Başkan Toçoğlu bu hizmetin adını da Sakaryalılara sordu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Eylül ayı içerisinde açılışı gerçekleştirilecek Klasik Müzik Konser Salonu’na verilecek isimle ilgi, twitter hesabı üzerinden anket çalışması başlattı.

Başkan Toçoğlu, “Madem bu konser salonunu Sakaryalılar kullanacak, o zaman adını da halkımız belirlesin” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Eylül ayı içerisinde açılışı gerçekleştirilecek Klasik Müzik Konser Salonu’nun adının belirlenmesi için twitter hesabı üzerinden anket çalışması başlattı. Daha önce şehir içi raylı sistemin adını ‘ADARAY’ ve şehrin ilk sanat galerisinin adını ‘Sakarya Sanat Galerisi’ olarak belirleyen Sakaryalılar, bu anketle birlikte Klasik Müzik Konser Salonu’na da ismini verecek.

Resmi twitter hesabı üzerinden Eylül ayı içerisinde açılışların devam edeceğini belirten ve Klasik Müzik Konser Salonu için anket çalışmasının başladığını duyuran Başkan Toçoğlu, “Geçen hafta sanat galerisinin açılışını gerçekleştirmiştik. İnşallah Eylül Ayı içinde açılışlarımız sürecek. Klasik Müzik Konser Salonu’na dönüştürdüğümüz, Eski TZDK Sosyal Tesisleri’nin isminin de vatandaşlarımız tarafından verilmesini arzu ediyoruz. Madem bu konser salonunu Sakaryalılar kullanacak, o zaman adını da halkımız belirlesin. Konser salonuna verilecek isimle ilgili, alternatifleri belirleyip yeniden bir anket çalışması yapacağız” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]