Başkan Toçoğlu, "Ben Sakaryasporluyum"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, katıldığı canlı yayında hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Sakaryaspor’un geleceği hakkındaki düşüncelerini de paylaşan Başkan Zeki Toçoğlu, Serdivan’da inşa edilecek altyapı tesislerinin çok yakında temelinin atılacağını belirtti. Yeni yönetimin gönüllü olarak göreve geldiğini söyleyen Başkan Toçoğlu, “Selahattin Aydın, zorunlu bir yönetimin değil; gönüllü bir yönetimin başkanlığını yapıyor. Bizler de Aydın yönetimine elimizden gelen tüm desteği vereceğiz” dedi.

"Sakaryasporluyum, Sakaryaspor\'u desteklerim"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, katıldığı canlı yayında Sakaryaspor’un geleceği hakkında düşüncelerini paylaştı. Vatandaşlardan gelen soruları da yanıtlayan Başkan Toçoğlu, “Spor ile ilgiliyimdir. Ben Sakaryasporluyum, Sakaryaspor’u desteklerim. Gelen yönetime göre tavır almam. Takımımız, Büyükşehir’den ayrıldıktan göreve gelen yönetimler eldeki kaynaklar tükendikçe görevlerinden ayrıldı. Bu kaynaklar da büyük ölçüde Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı. Benim için önemli olan Sakaryaspor’un tüzel kişiliğidir. Sakaryaspor’u kim yönetirse yönetsin, elimizden gelen desteği vereceğiz” diye konuştu.

Yeni yönetim


Yeni yönetimin gönüllü olarak göreve geldiğini belirten Başkan Toçoğlu, “Selahattin Aydın, zorunlu bir yönetimin değil; gönüllü bir yönetimin başkanlığını yapıyor. Bu, yeni gelen yönetimin Sakaryaspor’a katkı sağlayacağı anlamına gelir. Bizler de Aydın yönetimine elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Gidilen yol doğru bir yoldur. El birliği ile kulübümüzü belirli bir yere getireceğiz” şeklinde konuştu.

"Sakaryaspor\'un kurtuluşu altyapıdadır"

Sakaryaspor’un geleceği ‘altyapı’ hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakaryaspor’un kurtuluşu, altyapıdadır. Sakaryaspor öz kaynaklarına dönmediği sürece bu kısır döngü devam eder. Bizim altyapımız güçlü olmalı, disiplin getirilmeli. Hiçbir yükümlülüğümüz olmadığı halde altyapıyı üstlendik. Yapılacak iş, biraz sabırlı olmak. Altyapımız ile A takımımız uyumlu bir şekilde çalışacak. Altyapımız için Serdivan’da bir tesis yapacağız. Genç sporcuların her türlü ihtiyaçlarını sağlayacağı bu tesisin temelini en kısa sürede atacağız. Bu sporcuları yetiştirip Sakaryaspor’un geleceğine katkı sağlayacak duruma getireceğiz. Elimizdeki sporcuları ziyan etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]