Başkan Toçoğlu Arifiye'de İncelemelerde Bulundu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik ve Şaban Dişli ile birlikte Arifiye ilçesini ziyaret etti.

İlk olarak Arifiye Belediyesi'ni ziyaret eden Başkan Toçoğlu ve milletvekilleri Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal'ı makamında ziyaret eden Zeki Toçoğlu, ilçe merkezinde Fatih Mahallesi esnafının aşure dağıtım programına da katılarak milletvekilleri Hasan Ali Çelik ve Şaban Dişli ile birlikte vatandaşlara aşure dağıttı.

Muharrem ayının İslam alemi için çok özel olduğunu dile getiren Başkan Toçoğlu, aşurenin birliğe, beraberliğe davet anlamına geldiğini söyledi. Aşure dağıtım programında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Zeki Toçoğlu, tek gayelerinin millete hizmet olduğunu söyledi. Başkan Toçoğlu, “Bizim bir tek gayemiz ve hedefimiz var. O da hemşerilerimize layıkıyla hizmet edebilmek. Bunun için de gece gündüz çalışıyoruz. Eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Bütün ilçelerimize eşit bir şekilde hizmet götürmeye gayret ediyoruz. İnşallah daha mutlu, daha müreffeh yarınlara hep birlikte kavuşacağız” diye konuştu.

Arifiye merkezindeki esnafları da ziyaret eden ve kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Toçoğlu ve milletvekilleri, birlik içerisinde Sakarya'ya hizmet ettiklerini söylediler.

Her zaman vatandaşlarla iç içe olduklarını söyleyen milletvekili Hasan Ali Çelik, “Elimden geldiğinde bütün ilçelerimizi ziyaret ediyorum. Örneğin geçtiğimiz gün sabah çay içmeye Arifiye'ye geldim. Biz hemşerilerimizin hizmetindeyiz. İnşallah hep birlikte Sakarya'mızı daha da kalkındıracağız” dedi.

Arifiye'nin çok güzel bir ilçe olduğunu söyleyen Şaban Dişli ise, Arifiye'nin her geçen gün daha da geliştiğini söyledi. Şaban Dişli, “Sakarya'mız bütün ilçeleriyle gelişiyor, büyüyor. Hem hükümet olarak hem de yerel yönetimler olarak güzel şehrimizin güzelliğine güzellik katmak için çalışıyoruz” dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]