Başkan Toçoğlu, Akyazı'ya yeni dönemin ilk müjdesini verdi

Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akcan ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’ya yeni dönemin ilk müjdesini verdi.

Başkan Toçoğlu, “İlçe belediyemizin belirleyeceği alanda gereken çevre düzenlemelerini yaparak, Akyazı\'ya yakışan yeni bir yaşam alanı oluşturacağız. Çocuk oyun grupları, kafeterya, yürüyüş yolları, havuz, eğlenme ve dinlenme alanlarının da yer alacağı güzel bir tesisi Akyazı’mıza kazandıracağız. Rekreasyon Projesi Akyazı’mıza hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akcan, Başkan Yardımcıları Mehmet Çakmak ve Ünal Gündüz ile Akyazı Dereağzı Tesisleri’nde bir araya geldi. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan ve Genel Sekreter Yardımcıları Fatih Turan ve Ayhan Kardan’ın da hazır bulunduğu toplantıda Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akcan, yeni dönem projeleri ve ilçede devam eden yatırımlarla ilgili Büyükşehir heyetine bilgi verdi.

"Güvene layık olacağız"

Akcan, “30 Mart’ta halkımız bize güvendi, destek oldu ve bizi bu göreve getirdi. Şimdi bize düşen görev bu güvene layık olmak ve buna uygun hizmetleri hayata geçirmektir. Bizim tek amacımız, Akyazı\'nın eksiklerini tek tek gidermek ve ilçemizde yaşam kalitesini yükseltecek projelere imza atmaktır. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız her zaman bizlerin yanında. Ayrıca ekibi de bize gereken desteği sağlamak adına sürekli yanımızda yer alıyor. Bugün bu toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibiyle bir araya gelerek ilçemiz için neler yapabileceğimiz konusunu görüştük. Bundan sonra da daha sık bir araya geleceğiz. Kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

"İmar konusunda hassas olunmalı"

Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akcan’ın ardından söz alan Başkan Zeki Toçoğlu, “İmar konusunda çok dikkatli olmak zorundayız. Şehirlerimizin bize emanet olduğunu unutmamalıyız. İmar uygulamalarında gereken hassasiyeti her zaman göstermek önceliğimiz olmalıdır. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanındayız. Akyazı’da altyapı anlamında gereken çalışmaları da yapacağız. Biz bu konuda bugüne kadar örnek hizmetleri hayata geçirdik. İnşallah bu dönemde de Akyazı’da Büyükşehir ve Akyazı Belediyesi olarak el ele verip ilçemiz için güzel hizmetleri birlikte hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Akyazı’ya yeni yaşam alanı

Konuşmasının devamında Akyazı’da hayata geçirilecek rekreasyon projesinin müjdesini veren Başkan Toçoğlu, “İlçe belediyemizin belirleyeceği alanda gereken çevre düzenlemelerini yaparak, Akyazı\'ya yakışan yeni bir yaşam alanı oluşturacağız. Çocuk oyun grupları, kafeterya, yürüyüş yolları, havuz, eğlenme ve dinlenme alanlarının da yer alacağı güzel bir tesisi Akyazı’mıza kazandıracağız. Rekreasyon projesi Akyazı’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]