Başkan Toçoğlu, AK Partili gençlerle bir araya geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Erenler İlçe Gençlik Kolları ile bir araya geldi.

Erenler İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Erenler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Yavşan, AK Parti Erenler İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Mustafa Sarı ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

İlçe binası önünde Başkan Toçoğlu’nu coşkuyla karşılayan gençler arasında yer alan U19 Türkiye Şampiyonası’na katılacak Çaybaşı Bekirpaşa Futbol Takımı oyuncalarına başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, daha sonra AK Parti Erenler ilçe binasında gençlerle bir araya geldi. AK Parti Erenler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Yavşan, “Önümüzdeki dönem yeniden adayımız olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nu tebrik ediyor, adaylığının Erenler’e, tüm Sakarya’ya ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah hep birlikte alnımızın akıyla bu süreçten çıkacağız” ifadelerini kullandı.

"Yeni Türkiye’yi inşa etmeye devam edeceğiz"

AK Parti Erenler İlçe Gençlik Kollarının hazırladığı programdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Düzenlediğiniz program için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreci çok iyi değerlendirip, AK Parti ailesi olarak şehrimizde en yüksek oyu alacağız. Biz, ilk gün olduğu gibi bugün de Sayın Başbakanımıza sonuna kadar güveniyoruz, arkasındayız. Hiçbir zaman tereddüte düşmeden, geri adım atmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gençlere önem veren bir teşkilat olarak biz, her zaman yanınızdayız ve hep birlikte Yeni Türkiye’yi inşa etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]