Başkan Toçoğlu, AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısı'na katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısı’na katıldı.

Arya Tesisleri’nde gerçekleştirilen programa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün ve Şaban Dişli, İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe belediye başkan adayları, ilçe başkanları ve meclis üyesi adayları katıldı.

Düzenlenen istişare toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “AK Parti’de hemşerisinin, komşusunun sesini duymayan bir belediyecilik anlayışı hiçbir zaman yer bulmadı. Bu noktada tüm belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz canla başla çalıştı. Tüm gönüldaşlarımız hemşerilerinin, komşularının ve esnafın sesi oldular, dertleriyle dertlendiler. Bugün AK Parti çatısı altında 12 yıllık icraatlarımızı gurur ve özgüvenle anlatıyorsak, bu durum çekilen zorluklar ve yapılan fedakarlıklar sayesindedir. İnşallah yerel seçimlerde AK Parti Türkiye’nin geleceğini aydınlatmak için yine milletinden çok güçlü bir destek alacak” ifadelerini kullandı.

Sakarya’nın yeni Büyükşehir Yasası’na en uyumlu illerden biri olduğunu belirten İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım ise, “Görev süremiz boyunca vatandaşlarımızın faydasına olacak projeleri hayata geçirmek için çalıştık. Mahallelerimizdeki güzellikleri köylerimize, tüm yerleşim birimlerine taşımak için çalıştık. Hizmetlerimizi çeşitlendirdik. Gerçekleştirdiğimiz işbirlikleri ile Sakarya’yı Büyükşehir Yasası’na en uygun illerden biri haline getirdik” şeklinde konuştu.

"
Çok önemli bir sürecin içerisindeyiz"

Sakarya’daki teşkilat yapısının Türkiye’ye örnek olduğunu ve 30 Mart yerel seçimlerine yeni heyecan ve çalışma azmiyle hazırlandıklarını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Çok önemli bir sürecin içerisindeyiz. Bizim, milletimizden başka sığınacak bir yerimiz yok. Hepimiz büyük resme bakmalıyız. Önümüzdeki seçimler için yeni bir çalışma azmi ve gayreti göstermeliyiz. 30 Mart’ta Sayın Başbakanımıza Sakarya’dan çok güçlü bir destek verirsek, inanıyorum ki Türkiye’de çok güçlü bir ses verecektir. Sakarya her zaman Türkiye’nin aynası olmuştur. Her zaman Türkiye’ye örnek olmuştur” dedi.

Başkan Toçoğlu’nun ardından söz alan AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ise, “Önümüzdeki seçimler ülkemizin geleceğinin seçimleridir. Bizim önümüzde hedeflerimiz var. Biz milletimize sevdalıyız. Bugüne kadar gece gündüz milletimiz için çalıştık. Milletimizi en güzel hizmetlerle buluşturmak için çaba gösterdik. İnşallah 30 Mart yerel seçimlerinde yine milletimizin desteğini arkamıza alacağız. 2023, 2071 hedeflerine ulaşmak için yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]