Başkan Toçoğlu, Ahi Evran-ı Veli Türbesi'nde

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Siyaset Akademisi’ne katılmak üzere gittiği Kırşehir’de bir dizi incelemelerde bulundu.

Yer Altı Çarşısı, Cacabey Medresesi ve Ağalar Konağı’nı ziyaret eden Başkan Toçoğlu, Ahi Evran-ı Veli Külliyesi projesi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Siyaset Akademisi’nde “Büyükşehir Yasası ve Tecrübe Paylaşımı” konulu ders vermek üzere gittiği Kırşehir’de, programdan önce bir dizi incelemelerde bulundu. Programı kapsamında ilk olarak Vali Özdemir Çakacak’ı ziyaret eden Başkan Toçoğlu, ardından AK Parti Kırşehir İl Başkanı Salih Çetinkaya, Kırşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Veli Şahin tarafından karşılandı. AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Başkan Toçoğlu, Vali Çakacak ve beraberindekilerden oluşan heyet ilk olarak Ahi Evran-ı Veli türbesini ziyaret etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, inceleme gezisi kapsamında çalışmaları devam eden Ahi Evran-ı Veli Külliyesi projesi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Buradan Cacabey Medresesi, Yer Altı Çarşısı ve Kırşehir Belediyesi Ağalar Konağı Kültür Evi’ni ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “Yeni dönemin ilk Siyaset Akademisi dersini vermek üzere Kırşehir’e geldik. Toplantı öncesi şehri daha yakından tanımak istedik. Tarihi zenginliği ile bilinen Kırşehir’de, sürdürülen belediye çalışmalarını da yerinde inceledik. Kırşehir Belediyemize bu çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Sayın Valimiz, İl Başkanımız ve Belediye Başkan yardımcımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kırşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Veli Şahin, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan Toçoğlu’na hediye takdim etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]