Başkan Toçoğlu: " Söz artık milletimizin"

Cumhurbaşkanlığı Seçimi kapsamında ilçe buluşmalarına devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Teşkilatı, Erenler’de STK temsilcileri, muhtarlar, mahalle temsilcileri ile bir araya geldi.

Sakaryapark’ta gerçekleşen programa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu ile çok sayıda partili katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Seçimi kapsamında sandık çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek, 10 Ağustos’ta Erdoğan’a güçlü destek vereceklerini ifade etti. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise Türkiye’nin tarihi seçiminde AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a çok güçlü bir destek vereceklerini ifade etti.

AK Parti iktidarında şehirlerde çok önemli yatırımların gerçekleştiğini ifade ederek konuşmasına başlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hükümetimizin desteği ve ilçe belediyelerimiz ile markalaşan şehirler oluşturuyoruz. Hamdolsun şehrimizin değişimi ve gelişimi adına çok önemli yatırımlar hayata geçirildi. İlçelerimizin standardı AK Parti ile yükseldi. Nehir tipi Hidroelektrik Santralimizi Erenler’de kurduk. Başbakanımızın müjdelediği Sakaryapark Projesi, Erenler’de hayata geçirildi. Daha yaşanabilir Erenler için hayvan pazarını ve nakliyeciler sitesini ilçenin dışına taşıdık. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Erenlerimizde de inşallah yatırımlarımı artarak devam edecek” diye konuştu.

Yeni Türkiye’nin inşa sürecinin devam etmesi için AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü destek verilemesi gerektiğinin altını çizen Başkan Toçoğlu, “İlçelerimizdeki değişim Sayın Başbakanımızın büyük destek ve gayretleriyle gerçekleşti. Şimdi sıra bizde. Artık söz milletimizin. İnşallah bir kez daha Sayın Başbakanımızın yanında olduğumuzu göstereceğiz. 10 Ağustos’ta yeni Türkiye’nin inşasının devam etmesi için, özgürlükler için, marka şehirler için, her alanda hızla gelişen bir Türkiye için Cumhurbaşkanımız Erdoğan diyeceğiz. Seçime kadar gece gündüz çalışacağız. Rabbim Cumhurbaşkanlığı Seçimi’ni ülkemize ve şehirlerimize hayırlı kılsın” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise, “Bugüne kadar Cumhurbaşkanlığı Seçimi, Türkiye’yi siyasi krize, kaosa sokmak için kullanıldı. Meclis’te Koalisyon Hükümetleri bir araya gelemezdi, Cumhurbaşkanı seçilemezdi, Hükümetler düşerdi. Bu süreç içerisinde hep kaybeden millet oldu, Türkiye oldu. Ama çok şükür artık cumhur reisini milletin oyuyla belirleyen bir Türkiye var. Devletin en tepesindeki makamı insanımıza iş üretmek, hizmet üretmek için kullanacak; Türkiye’ye kumpas kurmak isteyenlere karşı güçlü bir şekilde duracak, milletin desteği ile her alanda çok daha etkin bir Türkiye için çalışacak Cumhurbaşkanlığı makamına Recep Tayyip Erdoğan’dan daha layık bir aday göremiyoruz. İnşallah bu seçimler memleketimiz için çok hayırlı olacak; 2023’ler, 2071’ler için büyük bir adım atacağız” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]