Başkan toçoğlu : "Farklılığımız zenginliğimizdir"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Ağasar Şalpazarlılar Derneği üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Özkaradeniz Restoran’da gerçekleştirilen istişare toplantısında ilk söz alan Ağasar Şalpazarlılar Derneği Başkanı Yakup Taşkın “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu her zaman bizimle birlikte olmuştur. Bugüne kadar yaptığımız bütün programlarımıza destek vermiştir. Katkılarından dolayı Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Sakarya’daki kültürel farklılıkları önemsediklerini ve bu kültürlerin temsilcileri ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “STK’larımızla her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduk. Sivil Toplum Kuruluşlarımız örf ve adetlerin yaşatılmasında önemli bir misyonu ellerinde tutuyor. Büyükşehir Belediyesi olarak STK’larımızın bizlerden beklediği ne varsa yapmaya hazırız. STK’larımızla birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]