Başkan Soğuk mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Ferizli Belediyesi tarafından dokuzuncusu düzenlenen halk buluşması Gölkent Mahallesi’nde, Cuma Namazının ardından düzenlenen toplantı ile gerçekleştirildi. Gölkent mahallesinin sorunlarının halkla birlikte istişare edildiği toplantıya Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Belediye Meclis Üyeleri, SASKİ ve SEDAŞ Yetkilileri ile Ferizli Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Gölkent Mahallesi’nde konuşma yapan Başkan Soğuk, “Hizmeti en iyi şekilde ulaştırırken bir mahalleyi başka bir mahalleden önde tutmak bizim anlayışımızda yok. Öyle ki en merkezi konumdaki mahallemize ne hizmet veriliyorsa en uzaktaki mahallemizde de aynı hizmetin verilmesi için çalışıyoruz. Hizmet eşitsizliği anlayışına bizde yer yok. Sizlere mesleki edindirme kurslarımızla da hizmet ediyoruz. Şuan 8 aktif kursumuz burada devam etmektedir ve talep olduğu sürece bu kurslarımızı devam ettirerek hizmetinize sunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Halkın talep ve isteklerinin dinlenildiği toplantıda Ferizli’de ve Gölkent Mahallesinde uygulanacak yeni projeler konuşuldu. Ferizli’de yeni hastane, alt yapı, OSB ile birlikte ihtiyaç duyulacak konut sorunları ve yapılacak çalışmalar, Ferizli büyüdükçe yapılacak imar çalışmaları ve planlı şehirleşme, tarla yolları için yapılacak çalışmaları Başkan Soğuk vatandaşlara anlatarak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Birlik ve beraberlik çağrısı da yapan Başkan Soğuk Müslümanın Müslümandan başka dostu yok. Birbirimizi çok sevelim ve kardeşçe huzur içinde yaşayalım. Türkiye her yönden hızla geliştikçe düşmanlarımız artmaya başladı. Bu durumu ancak birlik ve beraberlik ruhu içinde yenebiliriz dedi ve toplantı sona erdi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]