Başkan Öztürk'ten fabrikalara ziyaret

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk D-100 Karayolu üzerinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.

Küçükesence mahallesinden fabrika ziyaretlerine Başlayan Başkan Öztürk sırasıyla yol üzerinde bulunan Ardanur Polyester, Ünlü Ahşap, Yılka, Sakarya Cam, Vil Kauçuk, Oraes, Fidanoğlu Mobilya, Mramor soba fabrikalarını ziyaret etti. Fabrika sahipleri ve yöneticileri ile birlikte çalışmaları inceleyen Öztürk çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ekonomik kalkınmanın daha çok üretim yapılarak olacağını kaydeden Öztürk, “daha çok istihdam ve üretim Türkiye’nin büyümesi demektir. Üretene yerel yönetimler olarak hepimiz destek olmalıyız” dedi.

Fabrikaların tüm bölümlerini beraberinde yetkilileri ile birlikte gezen Başkan Öztürk, çalışanlar ile sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Teknolojinin sunmuş olduğu bütün imkânlardan yararlanarak üretimlerin yapıldığını belirten Öztürk, “üretim yaparak hem ülke ekonomisine güç veriyorsunuz hem de bu fabrikada çalışan insanlarımız evlerine ekmek götürüyor. İlçemizde gençlerimize ve vatandaşlarımıza iş imkânının yanısıra ülkemiz ekonomisine büyük katkı sağladıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Öztürk açıklamasının devamında “10 yıllık görev süresi boyunca ilçede faaliyet gösteren tüm fabrika ve işyerleri ile her fırsatta istişare halinde olarak belediyeyi ilgilendiren her konuda gerekli desteği verdiklerini ve bundan sonraki süreçte de vereceklerini söyledi. Fabrika yöneticileri ise Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün yapmış olduğu sürpriz ziyaretlerden memnun olduklarını belirterek herzaman kapılarının açık olduğunu ve beklediklerini belirttiler.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]