Başkan Öztürk'e meşaleli karşılama

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Şeyh Mahallesi ve Horozlar mahallesini ziyaret etti.

Meşaleler ve Havai fişeklerle karşılanan Başkan Öztürk’e AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz ile AK Parti Erenler Gençlik Kolları Başkanı Halil Yavşan eşlik etti.

Şeyh Mahallesine, herhangi bir başkan adayıyla gelmediklerini belirten AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz “Biz buraya usta ile birlikte geldik. Sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki başkanımızın 10 yıldır ilçemize çok büyük hizmetleri var. Üçüncü ve ustalık döneminde, büyük projelerin altına imza atacak. Siz kendisini benden iyi tanıyorsunuz. Zira o Erenler’in evladı. Sizlerin içinden çıkmış biri. Hep birlikte sizlerin desteği ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

"Bunlar bizim işimiz"

5 yıldır Şeyh Mahallesine hizmet ettiklerini belirten Başkan Öztürk “5 yılda muhtarlık binamızı, basketbol ve voleybol sahası, çocuk parkı, yol genişletme çalışmaları, yol yapım ve onarım çalışmaları yaptık. Bunlar bizim işimizdi ve yine Erenler’in belde oluşunun 50. Yılında 50 proje ile karşınıza çıkacağız. 5 yıl içinde her yıl 10 tane projeyi hayata geçireceğiz.  Bununla da kalmayıp Erenler’i Erenler’li vatandaşlara soralım projesiyle kompozisyon yarışması düzenledik. Vatandaşlarımızın Erenler’de görmek istedikleri projelerle ilgili hayata geçirilmesi noktasında çalışmalarımız var” diye belirtti.

"Oyuna gelmeyeceğiz"


Şeyh Mahallesinin ardından Horozlar Mahallesine ziyarette bulunan Başkan Öztürk burada yaptığı konuşmadı Erenler Belediyesine göreve geldikleri 10 yıllık süreçte yaptıklarını vatandaşlara anlattı. Öztürk  “2004 yılında Belediyeyi devraldığımızda 28 milyon TL borcumuz vardı.  Belediyeyi devraldıktan sonra ne kamuya ne özle sektöre ne personele 1 TL borcumuz kalmadı.  28 milyon TL’yi ödediğimiz gibi hiç bir şey eklemeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erenler’in 40 yıllık tarihinde 23 kilometre yol açılırken 2004, 2014 yılları arasında 83 kilometre yol açıldı. 840 hektar olan hizmet sınırımız, bugün 13 bin 400 hektar civarında. İlçemizde 9 olan çocuk parkı sayısı, 153 oldu. Araç parkımızı yenileyerek ilçe belediyeleri arasında en güçlü araç parkına sahip belediyeyiz” dedi.  Türkiye yeni bir oyunla karşı karşıya  diyen Başkan Öztürk “Son 11 yılda, başka pek çok örneğini gördüğümüz bu kirli oyunlar karşısında yine sağlam bir irade var. Bu iradeye, inanıyor ve sahip çıkıyoruz. İradenin yanında durmaya varmısınız.” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]