Başkan Öztürk, Vatandaştan Sabır İstedi

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, doğalgaz çalışması bitmiş ve tadilat bekleyen 250 sokağı, hava şartları elverdiği takdirde yılbaşına kadar bitireceklerini söyledi.

Erenler ilçesinde doğalgaz çalışmaları nedeniyle tadilat bekleyen sokakların en kısa süre de tamamlanacağını belirten belediye Başkanı Öztürk, vatandaştan sabır istedi. 

Sokaklarımızda Parke ve Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, doğalgaz çalışması bitmiş ve tadilat bekleyen 250 sokağı, hava şartları elverdiği takdirde yılbaşına kadar bitireceklerini söyledi. Öztürk “Doğalgaz çalışmaları başlamadan önce Erenler Belediyesi olarak İlçede bulunan 442 sokak tamamıyla bitirilmişti. İlçemizde yol sorunu yoktu. Doğalgaz çalışmaları başladığında ise bu sokaklarımız kazıldı. Şimdi ise tadilat bekliyor. Belediye olarak çalışmalarımıza başladık ve sürdürüyoruz” diye konuştu.

Erenlerde Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Vatandaşlardan biraz sabır isteyen Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, tüm sokakları yılbaşına kadar bitireceklerini söyledi. Gerekli ihalelerin tamamlandığına dikkat çeken Öztürk, “Şu anda 250 sokağımız tadilat görmedi. Bu sokaklarımızda tretuar çalışmalarımız başladı ve hava şartları el verdiği takdirde yılbaşına kadar bu sokakları tamamlayacağız. Vatandaşımızdan biraz sabır bekliyoruz, tretuar çalışmalarının yanı sıra asfalt yama çalışmalarımızda sürüyor” dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]