Başkan Öztürk, sözünü tuttu

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Küçükesence mahallesi sakinlerine verdiği asfalt sözünü yerine getirdi. 
 
Yerel seçimler öncesinde Küçükesence mahallesine yaptığı ziyarette mahallelinin sorunlarını dinleyen ve mahalle sakinlerine asfalt sözü veren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, asfalt sezonunun ilk asfalatını küçükesence mahallesine atarak vermiş olduğu sözü yerine getirdi. Erenler’in Merkez mahallelerinde SASKİ ekiplerince sürdürülecek olan altyapı yenileme çalışmaları dolayısı ile bu sene merkezde asfalt çalışması olmayacağını belirten Başkan Öztürk, Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı ile birlikte kırsal alandaki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. 
 
Öztürk yaptığı açıklamada; “Küçükesence mahallesi sakinlerine vermiş olduğumuz bir söz vardı. Asfalt sezonu başladığında ilk olarak çalışmalarımıza Küçükesence’den başlayacağımızı söylemiştik ve öyle de yaptık. Bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 
 
Başkan Öztürk açıklamasının devamında; “Çalışmalarımızda ve projelerimizde Büyükşehir Belediyemiz her daim yanımızda oldu. Desteklerini bizden esirgemedi. Bu manada Şehit İlhan Aras caddesi yokuşu başta olmak üzere Trafik Eğitim Parkı ve bölgesinde gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarımızda bize destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Küçükesence mahalle muhtarı Lütfü Tetik ise yapılan hizmetler için Büyükşehir ve Erenler Belediye Başkanlarına teşekkür ettiğini dile getirdi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]