Başkan Öztürk, Çocukların Yüzünü Yine Güldürdü

Erenler Belediyesi ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği okullar arası Cumhuriyet Kupasını kazanan Yücel Ballık İlköğretim Okulu takımı, öğretmenleri Oğuz Caner ve okul Müdürü İsmail Yaman ile birlikte Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında ziyaretçilerini ağırlayan Cavit Öztürk, tüm oyunculara katılım belgelerini kendi elleriyle teslim etti. Aynı zamanda Kültür Merkezinde oynanacak olan Karagöz-Hacivat oyunu biletlerinden de, Şampiyonluk kupaları ile birlikte kendisini ziyarete gelen öğrencilere hediye etti.

Erenler Yücel Ballık İlköğretim Okul Müdürü İsmail Yaman; “Bu çocuklar bunları hak etti. Daha birçok turnuvada güzel dereceler alacağımıza ben inanıyorum. Size ve ekibinize de bu tür organizasyonlar düzenlediğiniz için ayrıca tüm öğrencilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise, ziyaretlerinden son derece memnun kaldığını belirterek “Bu tür organizasyonlarımız devam edecektir. Çocuklarımızı mutlu görmek bizi de mutlu ediyor” dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]