Başkan Özel, Kaynarca için aday adaylığını açıkladı

AK Parti Kaynarca İlçe Yönetim Kurulu Haftalık Olağan Toplantısı İlçe Başkanı İsmail Kaymak Başkanlığı\'nda toplandı.

Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel toplantıda yerel seçimler için aday adaylık başvurusunu Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Kaymak’a yaptı. İlçe binasında yapılan toplantıya kadın kollarından ve gençlik kollarından yoğun katılım oldu.

"Bütçeyi 3 milyon TL\'den 20 milyon TL\'ye çıkardık"

Toplantıda aday adayı olduğunu açıklayan Belediye Başkanı Zeynur Özel, “Tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Bu hizmetleri beraber yaptık. Sizin desteklerinizle başardık. Daha nice güzel hizmetlere imza atacağız. Belediyenin bizden önceki durumunu biliyorsunuz. Maaşları ödeyemeyen, dükkânları icralık olmuş dağınık bir halde idi. Biz geldik şimdi Allaha şükür maaş ödeyemeyen belediyeden ikramiyelerini ödeyen bir belediye haline getirdik. 3 milyon olan belediye bütçesini 20 milyona çıkardık. 3 milyona yalnızca kültür merkezi yapıyoruz. İçinde sinema salonu olan, tiyatro salonu, toplantı salonu, konferans salonu, içinde 1000 kişilik düğün salonu olan büyük bir bina yapıyoruz. Kaba inşaatı bitmek üzere, inşallah yol başına kadar halkımızın hizmetine sunacağız. Hatta bir arkadaşım burası Kaynarca’nın AVM’si olacak demişti. 4 yıllık üniversitemizi bitirdik. Buna da belediyemiz ciddi katkı sunmuştur. Bu arada katkılarından dolayı kaynarcalı iş adamımız Seyfettin selim beye de teşekkür ediyoruz. Biz olmasaydık bu üniversite kaynarcaya yapılmazdı” dedi.

4 yıllık üniversite

Sadece Hendek ilçesinde olan 4 yıllık fakültenin ikincisini 5 bin nüfuslu Kaynarca’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Özel, “4 yıllık üniversiteyi 5 bin nüfuslu bir ilçeye getirmek kolay değil. İlçemize 40 km. uzaklıkta olan Sapanca’dan içme suyu getirdik. Bunlar AK Parti olmasaydı olur muydu? Dere ıslahı yaptık. Her yıl sel oluyordu. 2 seneden beri Allah’a şükür sel olmadı. Çevre yolu açtık inşallah yakın zamanda hizmete girecek. Kaynarca’mıza iki tane OSB yapılıyor. Süreç işliyor. Bunlar bitince inşallah ilçemizde işsizlik sorunu kalmayacak. İki tane OSB demek önümüzdeki beş yıl veya on yıl içinde nüfusumuz en an 5 bin daha artması demek. Bunun için kaynarca büyüyecek bizde bu planlar çerçevesinde 300 dönüm alanı imara açtık.Yeni yerleşim alanları açtık. Bu konuda bize destek veren belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Kaynarca belediyesi 2009’dan bu yana yaptığı hizmetlerle ilçenin çehresini değiştirdi. Halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda yeni projeler uygularken sosyal sorumluluk projeleri ve kurslar vatandaşlarımızı memnun ediyor. Kaynarca belediyesini devir aldığımız 2009’ bu yana 3 milyon olan belediye bütçesini 20 milyona yükselttik. Dört buçuk yılı aşan bu sürede yatırımlara yöneldik ve bütçenin yüzde yetmişini yatırıma ayırdık. Kaynarca belediyesi kurulduğu günden bu güne kadar böyle yatırımlarla ve ilklerle bizim dönemimizde tanıştı. Kaynarca Sakarya’nın en hızlı gelişen ilçesi olmuştur. İlçemizde her yeni yıl bir önceki yıldan daha hızlı ve verimli geçiyor. Yeni projelerle örnek olabilecek hizmetlere imza atmanın sevincini yaşıyoruz. Kaynarca’da tüm kurum ve kuruluşlar ile ortak hareket ediyoruz. Yola çıkarken Hedefimiz kaynarcayı bir kent haline getirmekti. Netice olarak bu güne kadar kaynarca’da gerçekleştirdiğimiz projelerle ilçemizi bir kent görüntüsüne kavuşturduk. İlk defa yollardan sonra Kaynarca’nın merkezi ve köyleri sıcak asfalt gördü. Bu ak parti sayesinde olmuştur. Sizin verdiğiniz destekle olmuştur. Önümüzde 3 tane seçim var. Çok önemli bir süreç onun için çok çalışmamız lazım. Ülkemizin geleceği için daha güzel bir Kaynarca için el ele verelim” şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamanın ardından ilçe binasından ayrılan Başkan Özel’e partililer tarafından coşkulu bir karşılama töreni düzenlendi. İlçe binası çıkışında Meşaleler eşliğinde ve yakılan maytapların arasında kalan Başkan Özel’e partililer destek verirken ‘En büyük başkan bizim başkan’ sloganları atıldı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]