Başkan Özel, "Hangi köyde 4 yıllık üniversite var?"

AK Parti İlçe Danışma Meclisinde konuşan Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, geçtiğimiz günlerde Kaynarca ile ilgili köy benzetmesinde bulunan CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ecevit Keleş’e gönderme yaparak, “Hangi köyde 4 yıllık üniversite var?” dedi.

AK Parti Kaynarca İlçe Danışma Meclisi AK Parti ilçe Teşkilatında gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, önceki dönem AK Parti’den milletvekili adayı olan Ender Serbest, AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı İsmail Kaymak, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Boğaz, yönetim kurulu üyeleri, köy temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

17 köy ziyareti

Toplantıda söz alan AK Parti İlçe Başkanı İsmail Kaymak yerel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde teşkilat çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini, Kasım ayı içerisinde 17 köy ziyareti, 13 düğün ve cemiyet ile üç hasta ziyareti yaptıklarını belirtti. Teşkilatın tüm birimlerinin üstün gayretlerle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İsmail Kaymak Kadın Kolları Başkanı Hatice Mermer’e ve Gençlik Kolları Başkanı Aykut Ortaç’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Sırasıyla söz alan Kadın Kolları Başkanı Hatice Mermer ve Gençlik Kolları Başkanı Aykut Ortaç teşkilat çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiler.

"Hangi köyde 4 yıllık üniversite var?"

Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ise yaptığı konuşmada belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ecevit Keleş’in Kaynarca ile ilgili eleştirilerine de cevap veren Zeynur Özel, “Ecevit Keleş Kaynarca için köy benzetmesi yapmış. Hangi köyde 4 yıllık üniversite var?” dedi. Bir enkaz devraldıklarını belirten Özel belediye personelinin maaşını ödeyemeyen bir belediyeden bugün büyük yatırımlara imza atan bir belediye haline geldiklerini belirtti.

Geçen dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ender Serbest’in de bir konuşma yaptığı toplantı, sorulan soruların cevaplanmasıyla sona erdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]