Başkan Özcan, Söğütlü için aday adaylığını açıkladı

Yerel seçimlere yaklaşırken aday adaylığı başvuruları hız kazandı.

Sakarya’daki birçok mevcut belediye başkanı yeniden belediye başkanı olabilmek için aday adaylığı başvurusunda bulunurken Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan da 3’üncü dönem belediye başkanlığı için vize istedi.

Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için AK Parti İlçe Başkanlığı\'na aday adaylık dilekçesini verdi.

Söğütlü AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanlığı\'na Meclis üyeleri ile birlikte gelerek belediye başkanlığı aday adaylığı dilekçesini veren Başkan Özcan, “10 yıldan beri belediye başkanlığı görevini başta meclis üyelerimiz ve İlçe teşkilatımız ile birlikte ilçemize imkanlarımız dahilinde en güzel kalıcı hizmetleri getirmeye çalıştık. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 2014 Mart ayında yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerinde tekrar başkan adayı olmak için partimizin tüzüğü gereği aday adaylık dilekçemi sunuyorum” dedi.

AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Ramazan Karakaş da, “Sayın belediye Başkanımız Ertuğrul Özcan partimize belediye başkanlığı için aday adaylığı dilekçesini veren ilk isim oldu. Kendilerine hayırlı olsun diyorum. Diğer aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımızın da resmi dilekçelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]