Başkan Kösemusul'dan tebrik mesajı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu\'nu tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Kösemusul, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan\'ın milletin oylarıyla seçilmiş 12. cumhurbaşkanı olarak görevini 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den devraldığını anımsattı. 

Gül’e ülkenin kalkınması ve gelişmesine yönelik gerçekleştirdiği gayretli çalışmalarından dolayı şükranlarını sunan Kösemusul, şunları kaydetti: 

"12 yıllık görev süresince başarılı çalışmalara imza atan, milletimizin tercihiyle Çankaya Köşküne çıkan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve 62. hükümeti kurmakla görevlendirdiği Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu tebrik ediyor, Sakarya iş dünyası olarak başarılarının daim olmasını diliyoruz. İleri demokrasi ve güçlü ekonomi yolunda Türkiyemizin yıldızının parlamaya devam edeceğine inancımızı dile getirerek, istikrarla büyüyen ve gelişen ülkemizin cumhurbaşkanımızın öncülüğünde, Başbakanımızın koordinesiyle 100. yıl hedeflerine ulaşacağına inanıyoruz.

Sakarya iş dünyası olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Şehrimiz ve ülkemiz için gayretli çalışmalarımıza devam edeceğiz."

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]