Başkan Kösemusul: 'Yeter ki Sakarya kazansın'

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası\'nı (SATSO) ziyaret etti.

Ziyarette konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya’nın geçmişten bugüne eşraf anlayışıyla hizmet eden önemli ticaret merkezleri arasında yer aldığını söyledi. 

Güçlü sanayisiyle öne çıkan kentin, doğa, sağlık ve mevsim turizmi alanlarında da her türlü ihtiyaca cevap verecek potansiyele sahip olduğunu aktaran Kösemusul, verimli tarım alanlarının en iyi şekilde değerlendirilmesi için gayret ettiklerini dile getirdi. 

Çevreye duyarlı sanayileşmeden yana olduklarının altını çizen Kösemusul, şunları kaydetti: 

"Sakarya lokomotif bir bölge, kendini fark ettirir, dikkat çekici seviyeye geldi. Tabi bunda bu argümanların iyi değerlendirilmesinin de payı büyük. Bizler hizmet erkleri olarak Sakarya’da ortak akıl ve vizyon çerçevesinde aynı yöne doğru bakıyor, ortak hedeflere koşuyoruz. Yeter ki Sakarya kazansın. Organize Sanayi Bölgeleri oluşturuyor, katma değeri yüksek üretimler yapılması için kalifiye eleman yetiştirmek adına meslek liseleri inşa ediyor, ara eleman ihtiyacına yönelik eğitimler düzenlenmesine katkı sağlıyoruz."

Bahçıvan, daha sonra Sakarya’nın sosyo ekonomik durumu, yatırım avantajları ve mevcut potansiyeli hakkında bilgi aldı. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]