Başkan Keçeoğlu, 29 Ekim'i kutladı

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Cumhuriyet Bayramını kutladı. 

İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, Cumhuriyetin 90.Yılında Ülkenin yarınlarının bugünün gençlerin elinde olduğunu bilerek çalışmalarını sürdürmelerini belirttiği konuşmasına şöyle devam etti.

“Bugünün gençlerinin yarının yöneticileri olacaklar, gençlerin geleceğimiz olduğunu bilerek çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetin 90.Yılında ülkemiz hayal edilen projeleri hayata geçiren bir ülke olmuştur. Bunların bilinen en son örneği, iki kıtayı deniz altından birleştiren Marmaray projesidir. Cumhuriyetimizin 90. Yılına ve Ülkemize yakışan büyük bir proje olan Marmaray’la Türkiye ne kadar geliştiğini tüm dünya ülkelerine göstermiştir. 

Hayata geçirilen bu dev projeler ve planlanan projelerle ülkemiz adından söz ettiren bir ülke olmuştur. Gençlerimize, girişimcilere yönelik yapılan yatırımlarla artık beyin göçü terine dönmüş bunun sonucu olarakta teknoloji ithal eden konumdan teknoloji ihraç eden konuma doğru geçiş yapmış bulunmaktayız. 

Gençlerimizin; ülkemizin vizyonunu geliştirerek, her zaman daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini vurgulayarak, Cumhuriyetimizin 90. Yılını ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarım.” 
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]