Başkan Kaşkaş, Kanaat Önderlerine Hizmetleri Gezdirdi

Geçtiğimiz günlerde başlayan gezinin ilk turunda 20 kişilik kanaat önderlerinden oluşan grup hizmetleri gezerken gezi turları devam edeceği bildirildi. Geziye yatırım yapmak için ilçede bulunan Güney Koreli iş adamları da katıldı.

Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, hizmet gezisi ile ilgili yaptığı değerlendirmede 5 yıldan beri gece - gündüz demeden çalışarak yaptıkları çalışmalarla ilçenin çehresini değiştirdiklerini belirterek “Göreve geldiğimiz günden buyana beş yıla yakın bir zaman geçti. Bu zaman zarfı içinde ilçemiz için gece gündüz demeden elimizden ne geliyorsa yaptık. Yaptığımız çalışmalar ile ilçemizin çehresi değişti. Yaptığımız çalışmaları ve icraatları yerinde görmek ve bundan sonraki çalışmalarımızı belirlemek için ilçemizde ki kanaat önderleriyle çalışmaları yerinde gördük” dedi.

Seçilmişlerim Amiri Var

Başkan Kaşkaş, yerel yönetimlere halkın  katılımını sağlamak ve halkın hizmetlere sahip çıkmasının ilçenin gelişimi açısından çok önemli olduğunu belirterek “Her kurumun bir amiri olduğu gibi biz seçilmişlerin amiri de halkımızdır. Çalışmalarımızı onlara anlatmak ve onlara hesap vermek bizim görevimizdir. Cuma günü başladığımız ilçe gezisine bundan sonrada devam edeceğiz. Halkımızın fikirlerine ve önerilerine önem veriyoruz."

Milletvekili Üstün'ün Desteği

5 yıl içerisinde alt ve üst yapı gibi klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’ün destekleri ile eğitim, kültür ve sosyal belediyecilik alanında çok önemli hizmetlere imza attıklarını belirten Başkan Kaşkaş “ İlçemize bir çok alanda hizmet verdik. Alt ve üst yapı zaten belediyenin görevleridir. Bu çalışmaların yanı sıra eğitim, kültür ve sosyal alanlarda ilçemiz çok mesafe kat etti. Yapılan başarılı çalışmalarımızda her zaman bizim yanımızda olan ve bize büyük destek veren milletvekilimiz sayın Ayhan Sefer Üstün’e çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar bir ekip işidir. Hep yanımızda oldu ve bu çalışmalarda bizi yalnız bırakmadı. Ben bu çalışmaların yapılmasında başta vekilimiz Ayhan Sefer Üstün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor ilçem ve halkım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Kanaat Önderleri Hizmetten Memnun

Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş’ın kanaat önderleri ile düzenlediği ilçe turunda yapılan faaliyetleri tek tek anlatıp bilgi vermesi kanaat önderlerini çok memnun etti. Kanaat önderleri “Başkanımızın yaptığı çalışmaları zaten biliyorduk. Ama birde hep beraber yerinde gezip gördük. Gerçekten ilçemizde çok büyük çalışmalar oldu. Her alanda ilçemizin çehresi değişti. Biz başkan Kaşkaş'tan çok memnunuz. Birde bu çalışmaları bizleri unutmayıp önem vererek anlatması bizlere ayrıca memnunluk verdi. Biz bu başarılı çalışmalardan dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dediler.
Koreli İş Adamları da Katıldı

Ferizli Belediyesinin düzenlediği kanaat önderleri ilçe gezisine Ferizli'de yatırım için bulunan Güney Koreli işadamları da katıldı. Koreli işadamları ilçeyi çok beğendiklerini belirterek Ferizli’ye yatırım yapmayı planladıklarını söylediler. Ferizli’ye geldiklerinden beri Başkan Kaşkaş’ın kendileriyle çok ilgilendiğini belirten Koreli İş Adamları “Türk halkının çok misafir perver olduğunu biliyoruz. Ferizli halkı da bizleri çok sıcak karşıladı. Kendimizi evimizde hissediyoruz” dediler.

Kore Gazisine Şükranlarını Sundular

Öte yandan Koreli işadamları Ferizli de bulunan Mehmet Kayar isimli Kore gazisini evinde ziyaret ederek  elini öptüler. Koreli iş adamları Gazi Mehmet Kayar’a bugün var olmalarını kahraman Türk Milleti’nin fertlerine borçlu olduklarını söyleyerek şükranlarını sundular. Korelilerin ziyaretinden çok duygulanan Gazi Mehmet Kayar ziyaret sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]