Başkan Karakullukçu, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakulluçu\'ya, AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmesi nedeniyle yapılan ziyaretler tüm hızıyla sürüyor.

Başkan İsmail Karakullukçu, çeşitli kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, okul müdürleri ve vatandaşlar tarafından yapılan ziyaretler nedeniyle, oldukça yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşıyor.

Başkanın bugünkü misafirleri; Sakarya Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu Lisesi Müdürü Yunus Emre Ersoy ve Sakarya Üniversitesi Vakfı Özel İlkokul ve Ortaokulu Müdürü Hakan Okumuş ve vatandaşlar oldu.

Başkan İsmail Karakullukçu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;

 “Arifiye\'de Belediye Başkanlığına geldiğimiz 2009 yılından bu yana, Arifiye\'nin yirmi yıldır hayal ettiği projeleri ve ilçemizi geliştirecek, önünü açacak projeleri hayata geçirmek bize nasip oldu. Eğitim camiasından gelen biri olarak, ‘geleceğe yapılacak en güzel, en değerli yatırım öğrencilerimize, gençlerimize ve çocuklarımıza yapılacak yatırımdır’ anlayışı ile tüm olanaklarımızla öğretmen arkadaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. Arifiye\'deki okulları akıllı tahtalarla, bilgisayarlarla, projeksiyonlarla donattık. Çevre düzenlemeleri, oyun sahaları, park ve bahçeler, spor tesisleri ve fitness parkları onların hizmetine sunduk. Yine, Sosyal ve kültürel etkinliklerini yapabilecekleri kültür merkezimizi hizmete sunduk. Geçen yıl; başta ramazan etkinlikleri olmak üzere, sağlık, eğitim, sınav sistemleri ve cevap teknikleri, sınav stresini yenme gibi konuların yanında, aile hayatı, dini bilgiler, evliliğe hazırlık ve evlilik hayatı, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)\'in hayatı gibi toplumsal konularda çeşitli etkinlikler düzenledik. Özelikle son iki yıl, Arifiye için kültürel açıdan oldukça hareketli geçti. Klasik belediyecilik hizmetlerinin en iyisini vatandaşımıza sunduk. Tüm bunların oluşturduğu memnuniyet tablosu, bize yeniden başkanlık yolunu açtı. Adaylığım resmen açıklandığı günden bu yana, gerek telefonla, gerek yaptıkları ziyaretler ile beni hem aday adaylığım sürecinde, hem de belediye başkan adaylığım sürecinde yalnız bırakmayan gönül dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. 31 Mart 2014 sabahından itibaren hep birlikte, hız kesmeden ortak akıl ve istişare ile Arifiyelilere hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]