Başkan Kadir Savaş, güven tazeledi

Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği 3. Olağan Genel Kurulu SATSO Ali Coşkun Konferans Salonunda gerçekleşti. Mevcut Başkan Kadir Savaş, yeniden başkan olarak seçilerek güven tazeledi.

Sakarya’nın modern ve güvenilir bir şekilde inşa edilmesi noktasında, ilimiz ve ülkemize hizmet eden Müteahhitleri bir çatı altında toplayan Sakarya Müteahhitler Birliği, 3. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği üyeleri genel kurulda yeni yönetimi oluşturmak, tüzük değişiklikleri ve Federasyon olma yolunda ilk adımı attı. Mevcut Başkan Kadir Savaş tek liste halinde girdiği seçimlerde mevcut delegelerin yeterli oyunu alarak güven tazeledi ve 3. kez başkanlık koltuğuna oturdu.

Başkan Kadir Savaş, derneğin kurucu üyesi ve ilk başkanı Orhan Ünver’e, emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, hedeflerini paylaştı. Bugüne kadar yapılanları da anlatan Başkan Kadir Savaş, yeni dönemde daha azimli, kararlı ve projelerini bir bir hayata geçireceklerini ifade ederek, icraat dönemi olarak nitelendirdi.

Sakarya Müteahhitler Birliği 3. Genel Kurulu Divan Teşekkülüne Başkan Ahmet Bayrak, Başkan Vekili Bilgehan Karaman, Divan Üyeliklerini Uğur Çelik, Nurullah İn oluşturdu ve Genel Kurulu yöneten isimler oldu. Sırasıyla SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar, Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği Kurucu Başkanı Orhan Ünver konuşmalarını gerçekleştirip, birlik, beraberlik vurgusunda bulundular. Müteahhitler sorunlarının da konuşulduğu kongre, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]