Başkan Kabacan, destek turlarına devam ediyor

Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyon Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Sakarya Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, destek turlarına devam ediyor.

Sakarya Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, federasyon kongresi için hazırlıklarını sürdürüyor. Ankara Polatlı’dan Ali Karaca, İstanbul Kartal’dan Mete Poyraz ve Antalya Manavgat’tan Sami Dursun’un da aday olduğu federasyon kongresi Haziran ayı içerisinde yapılacak. Daha önce Karadeniz Bölgesi ve Akdeniz Bölgelerinde oda başkanlarını ziyaret eden Sakarya Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, 4 günlük gezi kapsamında Kütahya, Afyon, Isparta, Burdur, Antalya, Fethiye, Denizli ve Uşak illerinde bulunan odaları da ziyaret etti. Destek turlarının olumlu geçtiğini belirten Başkan Kabacan, “Türkiye turlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Odalarımızı kendi yerlerinde ziyaret ettik, sorunlarını dinledik, çözümü konusunda istişarelerde bulunduk” dedi.

Oda ziyaretlerinde projelerini de anlattığını belirten Kabacan;

“Biz federasyonumuzun çalışmalarını Türkiye’mizin her odasına yaymayı düşünüyoruz. Tüm odalarla birlikte bölgesel yönetimler oluşturarak, bölgenin sorunlarını, odanın sorunlarını çıkartarak, yapacağımız federasyon toplantılarında çözüm yollarını arayacağız. Sakarya ilimizde belediye ile yapmış olduğumuz koordineli çalışmaları ve protokolü diğer odalarımıza da yansıtarak, Türkiye geneline yaymayı düşünüyoruz. Artık Pazar yerleri odaların himayesi altında olması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Türkiye turlarına Ege Bölgesi ile devam edeceklerini de belirten Kabacan, daha sonra çalışmaları belirli bölgelerde sürdüreceğini söyledi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]