Başkan İnci, Projeleriyle Göz Doldurmaya Devam Ediyor

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, TEK Kıraathanesi'nde yaptığı konuşmada, Hendekliler'in vaat verenlerle iş yapanların farkında olduğunu söyledi.

TEK Kıraathanesi'nde kalabalık bir vatandaş topluluğuna konuşan Başkan İnci, "Hizmetlerimizi anlatmaya gerek yok, siz zaten biliyorsunuz. Biz her zaman sizin yanınızda olduk. Fildişi kulelerden şehri yöneten bir başkan asla olmadım. İlçemizin gelişmesi için gece gündüz çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz"dedi.
4 Yıldızlı Bir Otel

Yapacağı projelerden bahseden İnci, "İlçemizin alt yapı sorunlarını genel olarak çözdük ve bunlarla ilgili diğer çalışmalar rutin olarak devam edecek. Bunlara ilave olarak ilçemize 2500 kişilik kapalı spor salonu, yarı olimpik bir yüzme havuzu, gençlik merkezi, belediye hizmet binası yağacağız. İlçemize 4 yıldızlı bir otele kavuşturmak için özel girişimcilerle görüşmeler yapıyoruz" dedi.

Sosyal projelere de ağırlık vereceklerini söyleyen Başkan İnci, özellikle iş sahibi olmak isteyenlere meslek kursları açacaklarını belirtti.

Ayrıca işçi ve işveren arasında köprü olmak için İşçi Bilgi Bankası kuracaklarını belirten İnci, projelerin büyük bir çoğunluğunun yerlerinin belli olduğunu, projelerin hazırlandığını ve yazışmaların yapıldığını da sözlerine ekledi.
El Emekleri Çarşısı

İlçenin Hüseyinşeyh Köyü'nde Düzce sınırına kadar olan bölgenin endüstri bölgesi olarak ilan edilmesi için girişimlerde bulunulduğunu söyleyen Başkan Ali İnci, "Endüstri bölgesinin kurulması ile ilçemizdeki hareketlilik daha da artacaktır. Ayrıca bayanların üretime katkılarını artırmak için El Emekleri Çarşısı açacağız."diye konuştu.

Başkan İnci'nin konuşması sık sık alkışlarla kesildi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]