Başkan İnci, Pazaryeri esnafını gezdi

Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz, Belediye Meclis üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Salı pazarını gezerek, esnafla tek tek sohbet etti.

Başkan İnci, esnaf ve pazar alışverişi yapan halktan destek istedi. Başkan İnci\'yi gören vatandaşlar, pazaryerinde rahatlıkla alışveriş yapmanın keyfini çıkardıklarını belirterek, kendilerine bu güzel hizmeti sunduğu için Başkan İnci\'ye teşekkür edip kendisine destek vereceklerini söyledi.

Esnaflarla tek tek sohbet eden Başkan İnci, esnafın memnuniyetinden mutluluk duyduğunu belirterek, "Üç dönemdir birçok kalıcı ve büyük eserlere imza attık. Pazaryeri de bunlardan birisidir. Vatandaşlarımız yağışlı ve soğuk havalarda da pazaryerinde rahatlıkla alışverişlerini yapıyorlar. Hizmetlerimizin devamı için bir dönem daha Hendek halkının desteği ile elbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Önümüzdeki dönemde de yine ilçemize yapmayı planladığımız birçok projemiz var. İnşallah hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Takdir Hendek halkınındır" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]