Başkan İnci: "Mahallelerimiz şenlenecek"

Hendek Belediyesi 30 Mart Yerel seçimleri ile mahalle olan yeni yerleşimlerin eksiklerini hızlı bir şekilde tespit ediyor.

Uzuncaorman, Soğuksu, Nuriye, Sümbüllü ve Kırktepe mahalle muhtarları mahalle sakinleri ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi ziyaret ederek, mahalleleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Heyetler mahallelerinde öncelik arz eden hizmetleri Başkan İnci ile birlikte masaya yatırdılar. Uzuncaorman Mahallesi ara sokaklara bakım, çocuk parkı, Gençlik Merkezi zemine kalebodur ve okul önüne kilitli parke isterken, Soğuksu mahallesi mahalle içerisinde bulunan dere yatağının ıslahı edilmesi, stabilize, cami çevresinin düzenlemesini talep etti.
Sümbüllü, Nuriye ve Kırktepe mahalleleri de tarla yollarının bakımlarını, kanalların temizlenmesini, çocuk parkı, top sahası ve otobüs durağı gibi hizmetleri beklediklerini söylediler. Muhtarlarla sürekli istişare halinde olacaklarını söyleyen Başkan İnci, ortak akılla çalışacaklarını söyledi.

Ekiplerin mahalleleri incelediklerini ifade eden Başkan İnci, “Bu mahallelerimizin sorunlarına; muhtarı, vatandaşları dinleyip yerinde tespit ederek, çözüm bulmaya çalışacağız. Bölgede bulunan mahallelerimizin hem içme suyu hem de atık su problemleri başta olmak üzere fen işleri ve temizlik işleriyle ilgili eksikliklerini tespit ederek, çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. SASKİ, SEDAŞ başta olmak üzere tüm kurumlarla koordineli çalışıyoruz” diye konuştu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]