Başkan İnci, köyleri gezmeye devam ediyor

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, köy ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. İnci, Kargalı ve Uzuncaorman köylerinde yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin hizmetin ilk kanalı olduğunu belirterek amacın geleceğe dönük yatırımlarla insana hizmet olması gerektiğini söyledi.

Köy toplantılarında Başkan Ali İnci’ye, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İl Genel Meclis Üyeleri Adem Öz, Mahmut Nedim Alkan, Alaattin Paşa Kaba’da eşlik etti.

Büyük bir medeniyetin mirası olan Hendek’in geleceğe taşınması için çalışacaklarını söyleyen Başkan Ali İnci, “Bizim derdimiz hizmet, sevdamız millet. Biz tarih yazan bir neslin çocuklarıyız. Bizim için Hendek sakinlerinin nereden geldiği ve ne zaman geldiğinin hiçbir önemi yok. Asıl olan Hendekli oluşumuzdur. Biz hepimiz artık Hendek’te doyan, bu ilçede yaşayan, çocukları bu ilçede büyüyecek olan, geleceği bu ilçede karşılayacak olan bir toplumuz. Balkanlardan, Kafkaslardan ve Anadolu’nun dört bir yanından gelenlerle vatandaşlarımızla Hendek’i hak ettiği yere getirmeliyiz. Hendek’in en büyük zenginliği kültürel çeşitliliğidir. Yani insan kaynağıdır. Biz de bu zenginliği birlik ve kardeşlik anlayışı ile yoğurarak hizmet üretiyoruz. Yapacağımız her hizmet için insanımızı esas alıyoruz. Genç nüfusumuz, tarihi ve kültürel mirasımız ve üretimden gelen gücümüzle şehircilikte Hendek Türkiye’ye model olacak” dedi.

Yeni yerel yönetimler yasası ile tüm köylerin mahalle olduğunu belirten İnci;

“Köylerimizin mahalle olması köylerime ekstra bir yük getirmeyecek. Hendekli olmanın gururunu hep birlikte yaşayacağız. Amacımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hizmet kalitemizi ve çıtamızı yukarılara taşımak olacaktır. Hükümetimiz gibi bizim de amacımız insanımızın yüzünden gülümsemenin eksilmemesidir. Seçim öncesi yaptığımız ziyaretlere seçimler sonrasında da devam edeceğiz. Önemli olan halkın sürekli yanında olmaktır. Kucaklayıcı ve bütünleştirici yönetim anlayışımızla, ilçemizin geleceğini hep birlikte kuracağız. Hedefimiz hep birlikte mutlu yarınlara ulaşmak” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]