Başkan İnci Hendek Protokolünü Bayraktepe'de ağırladı

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Protokolünü Bayraktepe Tesisleri’nde iftarda ağırladı.

İftara Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldılar. Başkan İnci, masaları tek tek gezerek misafirlerini selamladı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek’in bu günlere gelmesinde katkısı olan kadronun bir arada olduğunu belirterek, “Hendek’in Sakarya’da, Türkiye’de ve Avrupa’da başarılar elde ederek geldiği bu noktada bu kadronun çok katkısı vardır. Sizlerle birlikte gece gündüz gayret ederek çalışıyoruz. Bu başarının altında sizler varsınız, bu güzellikleri el birliği ile yaptık. Hizmet kervanımız birlik ve beraberlik ile devam edecektir” diye konuştu.

Kaymakam Mustafa Ayhan’da, bir konuşma yaparak, Hendek’te vatandaşın yapılan çalışmalardan memnuniyetini belirterek, “Kamu hizmetlerimiz vatandaşın layık olduğu hizmet seviyesi ve standardında yüksek seviyededir. Vatandaşın yüzündeki memnuniyeti görmek bizleri de memnun ediyor. Hendek’in güzelliklerine sahip çıkalım. Doğasıyla, insanıyla, kültürüyle ve zenginlikleriyle Hendek yaşanabilir bir yerdir. İlçemizde yapılan güzel hizmetlerden dolayı, başta belediye başkanımız ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.
İftar sonrası misafirler Bayraktepe’de çay içerek, sohbet ettiler.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]