Başkan İnci: "Halkımızın tüm hizmetlerini düşünmeliyiz"

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe nüfusunun sürekli arttığına dikkat çekerek, “Şu anda 80 bin olan nüfusumuza ek olarak yaklaşık 8 bin üniversite öğrencimiz var. Bizler halkımızın tüm hizmetlerini düşünmeliyiz” dedi.

Yıllarca Remzi Efendi Caddesi’nde hizmet veren Eczacı Havva Zor Antike’ye ait olan Şafak Eczanesi’nin Ali Gaffar Okkan Bulvarı Sıra Dükkanlarda olan yeni yerine taşınması nedeniyle Şafak Eczanesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan İnci, Hendek’in her geçen gün geliştiğine dikkat çekerek, “İşyeri sahiplerimizde işyerlerinin iç ve dış estetiğine önem verirse şehrimiz daha da güzelleşir. Ayrıca ulaşılabilirlikte önemli. Şehrimiz engellilerin rahatlıkla gezdiği bir yer. Esnaflarımızda işyerlerini tüm topluma hizmet edecek şekilde düzenlemeli. Sizler buna özen göstermiştiniz, tebrik ederim” diye konuştu.

Başkan İnci konuşmasına şöyle devam etti:

“İlçemizin nüfusu hızla artıyor. Şu anda 80 bin olan nüfusumuza ek olarak yaklaşık 8 bin üniversite öğrencimiz var. Bizler halkımızın tüm hizmetlerini düşünmeliyiz. Mevcut olan Devlet Hastanesinin yetersiz olması nedeniyle 100 yataklı yeni bir hastane yapımı için Sağlık Bakanlığı ile görüşmelerimiz sonucu ilçemizde yeni bir hastanenin yapımına başlandı. Bütün branşların ve uzman doktorların görev alacağı hastanenin tamamlanması ile ilçemizde sağlık noktasında hiçbir sıkıntı kalmayacak.”
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]