Başkan İnci, ev ev geziyor

Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci ev toplantılarına devam ediyor.

Hantek Mahallesi’nde Kevser Çalışkan’ın evinde yapılan toplantıdya ilgi o kadar yoğun oldu ki misafirler eve sığmadı. Başkan İnci, burada yaptığı konuşmada, “Hiçbir yerel seçim memleket için bu kadar önemli olmamıştır. Bu seçim Türkiye’de ki faiz lobisi, Türkiye’de ve Ortadoğu’da emelleri olup, Türkiye’yi kaosa itmek isteyenlere vereceğimiz cevabın günüdür. Biz bu faiz lobisine Hendek’ten, Sakarya’dan, Türkiye’den dur diyeceğiz” dedi.

AK Parti Hendek Belediye Başkanı Ali İnci seçime az bir zaman kaldığını ancak yorulmadan çalıştıklarını belirtirken, “30 Mart seçimlerine çok iyi hazırlanıyoruz. Tüm mahallelerimizde her kapıyı çalışıyor, vatandaşlarımızı dinliyor, projelerimizi paylaşıyoruz. Halkımızın teveccühü bizleri son derece memnun ediyor. 1999 yılından bu yana yapılan hizmetleri sizler zaten biliyorsunuz. Allah’ın izniyle 30 Mart’ta kazanarak, Hendek’i yeni proje ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz ” diye konuştu.

Başkan İnci: "Faiz lobisine dur diyeceğiz"

Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çeken İnci, “Yerel seçim hem ilçemiz için hem de ülkemiz için çok önemli. Türkiye için de içten ve dıştan ülkemiz üzerinden oynanan oyunların bozulması olarak görüyoruz. Hiçbir yerel seçim memleket için bu kadar önemli olmamıştır. Bu seçim Türkiye’de ki faiz lobisi, Türkiye’de ve Ortadoğu’da emelleri olup, Türkiye’yi kaosa itmek isteyenlere vereceğimiz cevabın günüdür. Biz bu faiz lobisine Hendek’ten, Sakarya’dan, Ankara’dan, Türkiye’den dur diyeceğiz” dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen İnci, konuşmasına şöyle devam etti:

“Hendek’te seçim çok önemli. Bu seçim hem Hendek, hem Sakarya hem Türkiye için bir milat olacak. Hepinizden sahip çıkmanızı istiyoruz. Alkışlarınız da duyarlılığınızı zaten ortaya koyuyor. Hendek, tüm kültürlerin barış ve kardeşlik içerisinde örnek bir coğrafya. Biz ne mikro ne makro milliyetçiliği yapmadık, yapmayacağız. Bu milletin irfanını, bu milletin birliğini, ahlakını en iyi şekilde temsil etmek bizim boynumuza borçtur."
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]