Başkan İnci, AK Parti Adapazarı teşkilatı'yla bir araya geldi

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç, Gençlik Kolları Başkanı Alper Hasköylü ve yönetimleri Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi ziyaret etti.

Dördüncü kez Hendek Belediye Başkanlığına seçilen Başkan İnci’ye, hayırlı olsun dileğinde bulunan Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, halkın teveccühlerinin bir kez daha yine AK Parti olduğunu belirterek, "Milletimiz iradesini ortaya koydu. AK Parti kurulduğundan bu yana yaptığı başarılı hizmetlerle yüzünün akı ile çıkmış ve halkın iradesi ile yine kendini göstermiştir. Sakarya ve tüm ilçelerimiz seçimlerde ülkemizin birlik ve bütünlüğü yönündeki tercihini en güzel şekilde göstermiştir. Sakarya’da büyükşehir ve tüm ilçeleri AK Parti’nin almasıyla büyük başarı kazanılmıştır" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İnci;

"Hendek halkı bir kez daha bize güvendi. Dört dönem üst üste bizleri tercih eden Hendek halkı için çalışmalarımıza hız kesmeden kaldığımız yerden devam edeceğiz “ diye konuştu. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı ile Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]