Başkan Genç, Söğütlü Kızılay Başkanlığı ile bir araya geldi

Türk Kızılayı Söğütlü Şube Başkanı Nuri Bahadır ve Yönetim Kurulu üyeleri, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç ziyaret ettiler.

Belediye makamında gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Genç’e, Kızılay Söğütlü şubesi adına yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Nuri Bahadır; "Söğütlü halkımız için elimizden geldiği kadarıyla faydalı olmaya çalışıyoruz kurumumuzun imkânları ve gönüllük esasında yapılan projelerle farklı sosyal yaralara katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Özelliklede Türk Kızılayı tarafından tüm Türkiye de yapılan ve organize edilen kan bağışı kampanyalarına bizde Söğütlü Kızılay Başkanlığı olarak katkıda sağlıyoruz. Kendimizin organize ettiği kan bağışı kampanyalarıyla toplanan kan bağışı sayısını arttırmaya çalışıyoruz. Özelliklede eğitim alanında ve ekonomik sıkıntı çeken alilerle de kısmi alarak yardımlar yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Bahadır, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’i tebrik ederek görevinin hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Hüseyin Genç yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek; ‘’İlçemize hizmet etmek için projelerimizi hayata geçirmek için halkımız sivil toplum örgütleri görüşleri, belediye meclis üyelerimiz ile birlikte çalışacağız’’ dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]