Başkan Düşli'den 'Altın Esnaflar'a ziyaret

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Alişan, \'Altın Esnaf Belgesi\' verilen esnafları işyerlerinde ziyaret etti.

Adapazarı Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürlüğü tarafından ilçe sınırları içinde farklı dallarda hizmet veren 4 esnaf ödüllendirildi. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Başkan Dişli, Ruhsattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Tercan ve SESOB Başkanı Hasan Alişan, ödüle layık görülen esnaflar arasında bulunan kadın kahvehane işletmecisini iş yerinde ziyaret ettiler. İşletmeci Güldane Balcı’yı kutlayan Başkan Dişli, “Her alanda büyük başarı gösteren kadınlarımızın farklı dallarda hizmet vermelerini görmek bizleri de mutlu ediyor. Çalışma gayreti ve azminden dolayı ödül almaya hak kazanan kahvehane işletmecisi Güldane Hanım’ı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum”dedi.

Başkan Dişli daha sonra Altın Esnaf Belgesi almaya hak kazanan, bir diğer işletmeci Yusuf Gülli’yi ziyaret etti. Başkan Dişli, “Sorumluluklarını yerine getirerek belediyemiz tarafından Altın Esnaf Belgesi ödülüne layık görülen tüm esnaflarımızı kutluyorum”diye konuştu.

Kafe İşletmecisi Yusuf Gülli ise ziyaretten dolayı teşekkü ettiği Başkan Dişli ve SESOB Başkanı Hasan Alişan’a boza ikramında bulundu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]