Başkan Duran'dan Amatör Kulübe Malzeme Yardımı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı. Eşofman ve kramponlardan oluşan malzemeler Başkan Duran tarafından dağıtıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl yapılan amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Erenler Atatürk Stadyumu'nda yapılan törene Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, İl Spor Müdürü Ömer Kalkan, ASKF Başkanı Hüseyin Kama ve amatör spor kulübü temsilcileri ve sporcular katıldı. Sporculara malzemeleri Başkan Duran tarafından dağıtıldı. Törende ilk konuşmayı ASKF Başkanı Hüseyin Kama yaptı. Kama, "Bizlere her konuda destek olan Başkanımız Aziz Duran'a sporcularım ve şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi. Kama'nın ardından söz alan Spor il Müdürü Ömer Kalkan, Erenler Atatürk Stadı sahasının Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir görünüme kavuşturulduğunu ifade ederek, "Büyükşehir belediyesi saha olsun, malzeme olsun her konuda spora ve sporcularımıza büyük katkılar sağlıyor. Başkanımız sayesinde sporcularımız çok iyi şartlarda çalışma imkânını buluyorlar. Sporculara verdiği desteklerden dolayı Başkanımız Aziz Duran'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ise amatör spor kulüplerinin büyük yıldızların yetişmesinde alt yapı oluşturduğunu belirterek, "Amatör spor kulüplerimiz yetenekli sporcuların ortaya çıkarılmasında ilk basamağı oluşturuyor Bugün birçok kulübümüzde amatör spor kulüplerimizden yetişen sporcularımız var. Büyükşehir Belediyesi olarak amatör sporların önemini biliyoruz. Amatör sporcularımızla iç içe olmayı sürdüreceğiz. Desteğimiz artarak devam edecek" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]