Başkan Duran'a Yeni Yönetimlerden Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde kongrelerini yapıp yeni yönetim kurullarını oluşturan ilçe teşkilatları Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran’ı makamında ziyaret etti.

İlk olarak AK Parti Karapürçek İlçe Teşkilatı Başkanı Halit Nalbant ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Duran’ı ziyaret etti. Yeni heyecanla yeni dönemde göreve başladıklarını söyleyen Halit Nalbant, “Yaptığımız kongre sonrası yönetim kurulumuzu oluşturduk. Şimdi de ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bizim her zaman yanımızda olan ve Karapürçek’e birçok güzellikler kazandıran Başkanımız Aziz Duran’ı da ziyaret etmek istedik. Kendisinin desteğini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bekliyoruz. İlçemize yaptığı katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Duran ise, Karapürçek’in eskiye göre çok geliştiğini özellikle sıcak asfalt konusunda önemli mesafeler kat edildiğini söyledi.
Karapürçek İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından AK Parti Erenler Gençlik Kolları da, Başkan Aziz Duran’ı ziyaret etti. Gençleri kapıda karşılayan Başkan Duran, göreve yeni seçilen Başkan Harun Baykan’ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Yakın ilgisinden dolayı Aziz Duran’a teşekkür eden Gençlik Kolları Başkanı Harun Baykan, “Başkanımız her zaman gençliğin yanında. Bunu bilmek bizi rahatlatıyor” dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]