Başkan Duran Veda Ziyaretlerinde

Veda ziyareti için Hendek'e gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, başarılı çalışmalarından dolayı Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi tebrik etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı'na veda ziyaretinde bulundu. Başkan Duran'ı AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal ve partililer karşıladı. Duran, burada yaptığı konuşmada, AK Parti Hendek Teşkilatı'nın örnek teşkilat olduğunu belirtti.
Başkan İnci, Yaptığı İcraatlarla Örnek Olmuştur


Ardından Başkan Duran, Hendek İlçe Kaymakamı Harun Kaya'yı ve Belediye Başkanı Ali İnci'ye veda ziyaretinde bulundu. Duran, belediyede yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Ali İnci'nin yapmış olduğu hizmetlerle Hendek'e sınıf atlattığını belirterek,
"Başkan İnci, siyasette hep yaptığı icraatlarla örnek olmuştur. Siyasi arenada çok iyi bir konuma sahiptir. Büyükşehir olarak Hendek'le güzel çalışmalar yaptık. Hendek her alanda büyük yol kat ederek sınıf atlamıştır. Başkan İnci'yi her zaman başarılı hizmetlerinden dolayı takdir ettik. 29 Mart yerel seçimlerinden de başarıyla çıkacağına inanıyorum. Hendek, Ali İnci ile her zaman unutulmaz sayfa olarak kalacaktır. Bizler de Sakarya'ya güzel hizmetler vermenin onurunu yaşadık. Bizden sonrakiler yola devam edecektir" dedi.
Sakarya Kendilerini Unutmayacaktır

Başkan İnci ise, Başkan Duran'ın Sakarya'da büyük hizmetler verdiğini belirterek, "Kendileri ile her zaman uyum içerisinde çalıştık. Sakarya'ya gönül vererek on beş yıl hizmet etmişlerdir. Sakarya kendilerini unutmayacaktır. Başkan Duran'ı siyasette yine göreceğimize inanıyorum. Siyasi yaşamında başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Duran, Hendek Belediyesi on yıllık faaliyet raporu ve dergiyi inceleyerek Başkan İnci'yi tebrik etti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]