Başkan Duran Güneşler Beldesi'ni Ziyaret Etti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Güneşler Beldesi'ni ziyaret etti. İlk olarak belediyeyi ziyaret eden Başkan Duran, Başkan Nejdet Tömekçe'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mahalle muhtarlarını da dinleyen Başkan Duran, ramazan bayramıyla birlikte Güneşler'de sıcak asfalt çalışması gerçekleştireceklerini söyledi. Taşlık, Kurtbeyler - Dernekkırı Sapağı, Çelebiler, Çelçiler, Kasımlar, Rüstemler, Köprübaşı - Karasu Sapağı ve Hacıramazanlar köylerinin yollarını asfaltlayacaklarını belirten Başkan Duran, "İlçe ve beldelerimize ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Yapılanları yerinde görüyoruz, yapılması gerekenleri planlıyoruz, hemşehrilerimizin ramazanını kutluyoruz. Bugün de Güneşler'deyiz. Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Güneşler'in ileride daha da güzel olacağını söyleyen Başkan Duran, "Güneşler önceden kenarda kalan bir bölgemizdi. Fakat şimdi bütün mahalleri doğalgaza kavuşmuş, gelişmiş bir beldemiz konumuna geldi. Geleceğe yönelik projelerimiz var, yatırımlarımız var. Onları da gerçekleştirdiğimiz zaman Güneşler, Sakarya'nın çekim merkezi olacak. Şehrimizin ana problemleri olan; su, kanalizasyon, yol, park, bahçe sorunları büyük ölçüde çözüldü. Artık beldelerimiz de genişlemeyi sağlamamız lazım. Güneşler de bu potansiyeli olan beldelerimizden" diye konuştu.

Güneşler Belediye Başkanı Nejdet Tömekçe ise, "Büyükşehir Belediyemizin beldemize yönelik yaptığı çok büyük yatırımlar var, hizmetler var. Örneğin beldemize doğalgaz geldi. Vatandaşlarımız bu durumdan çok memnun. Yollarımız asfaltlandı. Bu hizmetlerin gerçekleşmesinde Başkanımız Aziz Duran'ın katkıları çok büyük. Tabi bazı eksiklerimiz de var. Onları da en kısa zamanda tamamlayacağımıza inanıyorum. Yaptığı katkılardan dolayı Başkanımız Aziz Duran'a teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Duran, belediye ziyaretinin ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Güneşler Belediye Başkanı Nejdet Tömekçe ve Ak Parti Güneşler Belde Teşkilatı Başkanı Arif Pertev ile birlikte esnafı dolaşan Başkan Aziz Duran, vatandaşların ramazanını kutladı.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]